Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We moeten het geloof hebben dat we nog door kunnen gaan'

25 oktober 2022 14:43

Op de persconferentie van dinsdag gaf Alfred Schreuder aan nog alle vertrouwen te hebben dat Ajax kan overwinteren in de Champions League. "We zullen moeten winnen met twee doelpunten verschil, maar we moeten uitstralen en het geloof hebben dat dat ook kan", aldus Schreuder. "We weten dat Liverpool een uitstekend team en een grote club is. Zowel bij balbezit als bij balverlies zullen we het beter moeten doen dan we daar gedaan hebben."

Schreuder zag zijn team afgelopen weken stappen maken. "Dat zag je in de competitie en in balbezit was het tegen Napoli ook vrij behoorlijk en creëerden we kansen", zo gaf hij aan. "We zullen het alleen in de restverdediging beter moeten doen. Dat is tegen Liverpool ook extreem belangrijk."

In tegenstelling tot Ajax presteert Liverpool in de eigen competitie zeer moeizaam. "De wedstrijd tegen Nottingham Forest hebben we natuurlijk gezien, maar een week daarvoor winnen ze van Manchester City en dat is ook niet de kleinste club", zei hij daarover. "Ze hadden gewoon met 1-6 van Nottingham kunnen winnen, maar dat gebeurt niet. De Premier League is ook gewoon een iets betere competitie dan de Eredivisie."
Tags

schreuder alfred liverpool nottingham balverlies creeerden eredivisie forest kleinste napoli uitstralen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson