Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Vandaag was ik belangrijk met twee goals en we hebben gewonnen'

23 oktober 2022 00:30

In gesprek met ESPN erg blij met zijn doelpunten tegen RKC. "Vandaag was ik belangrijk met twee goals en we hebben gewonnen. Alleen maar goed toch?", aldus Brobbey.

De spits kreeg meteen de vraag of hij nu een basisplaats in handen heeft. "Ik heb nu twee wedstrijden achter elkaar twee keer gescoord. Ik vind niet dat de trainer mij er nu zo maar uit kan halen", zo gaf hij aan.

Brobbey kreeg vervolgens te horen dat er in de geschiedenis van de Eredivisie geen enkele speler was die gemiddeld zo weinig minuten nodig had om tot een doelpunt te komen. Iedere 64 minuten komt de spits tot een doelpunt. "Dat is alleen maar mooi om te horen en er komen alleen maar meer doelpunten aan", zei hij daarop. "Laat ik nu maar eerst lekker doelpunten maken, belangrijk zijn en goed spelen. Dan zien we wel verder."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey eredivisie espn rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli gaaei hato jim johanssen kiki kroes lido oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore veerman weghorst