Transparent
Inloggen
Sluiten

RKC tot nu toe een van de grote verrassingen dit seizoen

21 oktober 2022 21:44

Ajax komt zaterdagavond weer in actie in de Eredivisie als de uitwedstrijd tegen RKC op het programma staat. De Brabanders zijn een van de grote verrassingen van dit seizoen. Na tien speelrondes staan ze op een knappe zevende plek in de competitie.

Tot nu toe speelde Ajax 26 keer eerder in de Eredivisie op bezoek bij RKC. Daarin kan het uitstekende cijfers overleggen, aangezien tot nu toe 18 keer werd gewonnen, 7 keer werd gelijk gespeeld en slechts 1 keer werd verloren. De grootste zege is 0-5 en dat lukte in de seizoenen 1992/1993 en 2021/2022.

Zaterdag wordt het weer een weerzien met Vurnon Anita, aangezien de middenvelder van RKC jarenlang voor Ajax heeft gespeeld. Ook Florian Jozefzoon en Pelle Clement hebben een verleden in Amsterdam.




Tags

rkc verrassingen eredivisie anita clement florian jozefzoon pelle vurnon weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal