Transparent
Inloggen
Sluiten

Owen Wijndal: 'Het was weer tijd om te spelen'

16 oktober 2022 22:59

In gesprek met ESPN was Owen Wijndal blij dat hij weer in actie was gekomen voor Ajax. "Eindelijk weer. Het is natuurlijk genieten om op het veld te staan met deze gasten en voor dit publiek", aldus Wijndal. "Ik ben een tijdje geblesseerd geweest. De laatste weken heb ik op de bank gezeten. Nu was het weer tijd om te spelen."

De verdediger had ruim twee maanden niet meer gespeeld. "Ik heb het natuurlijk heel erg gemist", zo gaf hij aan. "Als voetballer zijnde is het een van de ergste dingen als je geblesseerd bent. Ik ben een week of vijf echt geblesseerd geweest. Dat is lang en dan zit je jezelf te verbijten. Gelukkig ben ik nu weer op de weg terug."

Gevraagd werd aan Wijndal waarom hij afgelopen wedstrijden nog geen speeltijd kreeg. "Je moet sowieso eerst weer fit worden, want Ajax is geen club om te denken van Owen is een lieve jongen, die mag spelen", zei hij daarover. "Je moet gewoon resultaten halen. Het is nu aan mij om veel minuten te maken en echt helemaal wedstrijdfit worden. Negentig minuten zou nu nog zwaar zijn, maar vandaag was weer lekker."




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen espn verbijten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal