Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax op rand van uitschakeling, maar ook van overwintering

13 oktober 2022 09:22

Ajax staat na vier wedstrijden vrij stevig op de derde plek in groep A van de Champions League. De Amsterdammers hebben 3 punten overgehouden aan de wedstrijd tegen Rangers, maar verloren de rest. De achterstand op Liverpool is daarmee 6 punten, wat moeilijk overbrugbaar is. Aan de andere kant is Europese overwintering dichtbij. De Schotten verloren woensdagavond met maar liefst 1-7 van Liverpool en zijn nog puntloos.

Een gelijkspel in Schotland in de laatste groepswedstrijd is hierdoor altijd genoeg om door te gaan naar de Europa League. Een punt pakken tegen Liverpool is ook genoeg, als Rangers verliest van Napels. Alleen als Liverpool tweemaal verliest en Ajax het onderling resultaat (2-1 in Engeland) om kan draaien, is overwintering in de Champions League nog mogelijk.
Tags

liverpool rand rangers engeland groepswedstrijd overbrugbaar overgehouden puntloos schotland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal