Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: Tadic is speler en geen coach

12 oktober 2022 15:09 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: Tadic is speler en geen coach; image source: Pro Shots

Het opmerkelijke coachen van Ajax-aanvoerder Dusan Tadic tijdens de slotminuten van FC Volendam-Ajax blijft in de media opspelen. Vandaag geeft Valentijn Driessen zijn mening, de verbinding makend met het meereizen van de Serviër naar Italië voor de wedstrijd tegen Napoli, ondanks zijn schorsing.

Meer op Telegraaf
Tags

driessen tadic makend meereizen napoli opspelen slotminuten verbinding volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mou bedankt voor de tip Valentijn. Weten we dat ook weer. Gelukkig sta jij niet langs de zijlijn.
+4/-0

1 jaar geleden
Wat een gezeik over niets ,hij is gewoon fanatiek domme journalisten moeten wat schrijven , hij wil gewoon het beste voor Ajax hij denkt er niet bij na het komt gewoon uit zijn hart.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Niemand trekt zijn motivatie in twijfel. Maar hij moet zichzelf realiseren dat hij als aanvoerder hiermee een bom onder de trainer legt (en stiekem ben ik daar blij mee), waardoor hij de onrust rond het elftal alleen maar verder vergroot (Gorter was vast niet de enige die er zijn bedenkingen bij had).

Dat hij het waarschijnlijk uit pure ellende deed omdat Schreuder zijn rol niet pakt en apathisch staat toe te kijken, siert zijn karakter. Maar naar de buitenwereld toe is het gewoon niet handig (ik weet het, dat is een impopulaire mening hier).

Laten we dus hopen dat Schreuder snel het veld ruimt en Tadic zich weer op zijn spel aan de linkerkant kan gaan focussen. Want sinds die overval op hem, is hij zichzelf niet meer geweest. Ben er van overtuigd dat Tadic nog steeds van meerwaarde kan zijn, zodra hij weer vrij in zijn hoofd is.

En Driessen moet uiteraard zijn muil houden. Die heeft alle geloofwaardigheid en recht van spreken verloren door niet af te reizen naar Real-uit.
+2/-0

1 jaar geleden
Sherlock Driessen.
+4/-0

1 jaar geleden
Update: Valentijn Driessen is een mislukte clown, geen journalist
+7/-1

1 jaar geleden
Tadic gaat mee als bodyguard van de selectie.
+6/-0

1 jaar geleden
Dankjewel spuit 11 dat je ook nog even je mening geeft.
+6/-1

1 jaar geleden
Het zal mij echt worst zijn wat die Valentijn er allemaal van vindt. Deze man heeft geen enkele journalistieke meerwaarde en geeft daarom maar ongevraagd zijn mening op iedere scheet die er bij Ajax gelaten wordt. Oh oh wat erg dat Tadic langs de zijlijn een beetje mee coacht...
+5/-0

1 jaar geleden
Nou, ik begrijp niet dat de heer Driessen niet ziet dat hij een speler met echte clubliefde is. En ik weet dat het misschien niet hoort maar ik vind het wel fantastisch zoals hij meeleeft. Kapitein binnen en buiten het veld.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst