Napoli blijft winnen

10 oktober 2022 09:05

Napoli blijft winnen; image source: Pro Shots

Ajax-tegenstander Napoli had dit weekend weinig moeite met het nietige Cremonese. De Napolitanen wonnen uit met 1-4, nadat ze binnen een halfuur al op voorsprong waren gekomen via een strafschop. Politano zette deze unieke kans om in een doelpunt. Vlak na rust kwam de thuisploeg terug via een doelpunt van oud-Feyenoorder Cyriel Dessers. Simeone zorgde voor een nieuwe voorsprong voor Napoli, dat over de hele wedstrijd maar liefst 71% balbezit afdwong. Diep in de blessuretijd scoorde Napoli nog twee keer.

Napoli staat met 23 punten uit 9 wedstrijden nog altijd fier aan kop in de Serie A. Napoli kan zich komende woensdag al verzekeren van overwintering in de Champions League door een goed resultaat tegen Ajax.