Transparent
Inloggen
Sluiten

Napoli blijft winnen

10 oktober 2022 09:05
Foto: Pro Shots

Napoli blijft winnen; image source: Pro Shots

Ajax-tegenstander Napoli had dit weekend weinig moeite met het nietige Cremonese. De Napolitanen wonnen uit met 1-4, nadat ze binnen een halfuur al op voorsprong waren gekomen via een strafschop. Politano zette deze unieke kans om in een doelpunt. Vlak na rust kwam de thuisploeg terug via een doelpunt van oud-Feyenoorder Cyriel Dessers. Simeone zorgde voor een nieuwe voorsprong voor Napoli, dat over de hele wedstrijd maar liefst 71% balbezit afdwong. Diep in de blessuretijd scoorde Napoli nog twee keer.

Napoli staat met 23 punten uit 9 wedstrijden nog altijd fier aan kop in de Serie A. Napoli kan zich komende woensdag al verzekeren van overwintering in de Champions League door een goed resultaat tegen Ajax.
Tags

napoli cremonese cyriel dessers fier napolitanen nietige politano simeone verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Het zou me enorm verbazen als Ajax ongeschonden uit Napels vertrekt. Nog weinig vooruitgang gezien, buiten dat Tadic eindelijk weer eens op links stond en Brobbey wat eerder dan in de 80e minuut mocht invallen.
Alleen jammer dat Tadic niet speelt. Laat hem maar het coachen overnemen dan!
+3/-0

1 jaar geleden
Laten we hopen op totale onderschatting van de kant van Napoli na de eclatante 1-6 in Amsterdam. Misschien dat we dan een puntje kunnen stelen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit wordt t ontslag van Schreuder! Er heerst te veel onrust en spelers worden / zijn onzeker !
+2/-1

 
1 jaar geleden
Er moet wel meer gebeuren voor Ajax een coach zo snel ontslaat, tenslotte geef je dan ook aan dat de keuze voor hem volledig fout was. Dus er zal een duidelijke reden voor het ontslag moeten zijn: achteraken op de titel, uit de beker gegooid worden, niet de Europa League halen, zoiets. Hij zal niet ontslagen worden alleen omdat men bezorgd is.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal