Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreuder: "Liverpool en Napoli zijn voor Ajax nu een maat te groot"

4 oktober 2022 23:19

Ajax-trainer Alfred Schreuder wilde in reactie niets weten van kritiek op zijn wisselbeleid in de wedstrijd tegen Napoli. "Als ik dat nodig had gevonden had ik dat gedaan en het is aan mij", aldus Schreuder. Volgens de trainer was het scoreverloop bovendien funest: "de 1-3 was een mentale tik en de 1-4 direct na rust was typerend voor de avond".

"Zij hadden een heel goede dag en wij hadden een slechte dag", vond Schreuder. Wel moest de oefenmeester toegeven dat het klasseverschil simpelweg te groot is op dit moment: "Liverpool en Napoli zijn voor Ajax nu een maat te groot"

Schreuder wil overwinteren in de Champions League evenwel nog niet opgeven: "We moeten volgende week daar winnen en uit een heel ander vaatje tappen. (...) We moeten rustig doorwerken, maar dit was natuurlijk onacceptabel", aldus Schreuder.




Tags

schreuder napoli liverpool alfred evenwel funest klasseverschil oefenmeester opgeven scoreverloop tappen typerend vaatje wisselbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal