Transparent
Inloggen
Sluiten

Auto Ihattaren gaat in vlammen op

27 september 2022 14:33 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Auto Ihattaren gaat in vlammen op; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat afgelopen nacht na de auto van zijn broer ook de auto van Mohamed Ihattaren in vlammen op is gegaan. De krant brengt het bericht in verband met allerlei andere geruchten en zaken uit het criminele milieu, zoals het geruchtmakende Marengoproces.

Meer op Telegraaf




Tags

ihattaren vlammen criminele geruchtmakende marengoproces milieu telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ach volgens velen hier op het forum niks aan de hand. Lekker nog 20 kansen geven.
Wat een drama met deze gast niet normaal.
In december lekker terugsturen naar Juventus. Lijkt wel een klein kind die gepamperd moet worden.
+8/-11

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat jij een bloedhekel aan hem hebt, is onderhand wel duidelijk. Dat er iets speelt ook, maar dat doet niet af hoe groot zijn talent is. Hij heeft die auto niet zelf in brand gestoken.
+8/-3

 
1 jaar geleden
Ik heb geen hekel aan hem, ken hem niet persoonlijk.
Wat ik wel zie is dat het een grote bende on hem heen is en dat er 1 en al shitzooi om die gozer heen is en hij een speler is van de club de uk hoog heb zitten, dat zit mij dwars.
Als je had opgelet had je 6 maanden terug gelezen dat ik 1 van de 1e was die riep dat Ajax hem moest oppikken en een kans moest geven.
We zijn nu wel een paar kansen verder he??
En daarbij wat voor signaal geef je af naar je jeugd met zo n recidivist?
+9/-8

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met Tadic is er ook van alles aan de hand. Die wordt afgelegd, een tracker onder zn auto geplaatst en thuis opgewacht. En vervolgens gaat hij eigenhandig nog achter de daders aan.

Voor hetzelfde geld hadden we nu geen aanvoerder meer gehad.
Welk signaal geeft hij daarmee naar de jeugd af als aanvoerder?
+3/-11

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die 2 situaties kan je natuurlijk nooit vergelijken ook al doe je wel een poging.

Groot verschil is dat Tadic reeds jaren heeft bewezen juist een ENORM goed voorbeeld te zijn als prof, dat zijn Servische mentaliteit bij die overval naar boven komt heeft hem hoogst waarschijnlijk gered van een wisse dood of zware kwetsuur. En als je opstaat tegen lui die jou kwaad willen doen dan kan je dat alleen maar respecteren of het slim was wat hij (Tadic) deed om er achteraan te gaan is een tweede, maar ELKE vergelijking met Ihataren gaat natuurlijk mank en dat snap jij zelf ook wel lol

Wat betreft Ihataren zijn we natuurlijk afhankelijk van 2e/3e hand informatie en zeker de Telegraaf is een krant die je niet altijd even serieus moet nemen. Dus op dit moment kan ik geen enkele uitspraak doen wat zijn situatie is en natuurlijk gun ik hem een glanzende carrière en Ajax een absolute topper erbij echter wil het nog niet zo vlotten. Hopelijk wordt e.e.a. in de nabije toekomst nog wel opgehelderd (liefst door hem zelf) en kunnen we eindelijk weer eens genieten van de zeer talentvolle voetballer Ihataren...
+4/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk snap ik dat Johan!

Maar er wordt hier zó snel een conclusie getrokken, dat het goed is om soms even te kijken wanneer het ook al weer meten met twee maten is.

Dat lijkt soms gekoppeld aan een sterke persoonlijke voorkeur (of afkeer) van de hoofdpersoon.
+3/-4

 
1 jaar geleden
Slap gelul, kwesties als Zahavi of Tadic hebben niks te maken met Ihattaren, in beiden gevallen ging het om roof. Tadic knokte terug en Zahavi is gevlucht.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Tadic blijft presteren. Ihattaren schitterd door afwezigheid.
+1/-2

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) En vervolgens gaat hij eigenhandig nog achter de daders aan. (...)
Welk signaal geeft hij daarmee naar de jeugd af als aanvoerder? (...)



Zorg dat je fit blijft en een goede conditie hebt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wat is jouw afkeer met Ihattaren precies? Hij heeft zich in het verleden met de verkeerde mensen ingelaten. Opgegroeid in Utrecht waar de Mocro-mafia actief is. Helaas zijn professionele voetballers vaak makkelijke prooien voor dit circuit (veel geld, weinig opleiding en jong). De reden waarom Ihattaren bij Ajax zit is omdat het niet goed ging bij PSV en Juventus. Dat is ook de reden van de geringe afkoopsom. Ajax is waarschijnlijk goed op de hoogte van de situatie en het lijkt er inderdaad niet op dat Ihattaren voor de winterstop deel uitmaakt van de plannen voor Schreuder. Het voetballend vermogen van deze jongen is immens en misschien komt dat nog boven dit seizoen. Maar we moeten niet doen alsof Ajax een speler heeft binnengehaald zonder te weten van zijn mentale problemen. Er zijn geen officiële berichten vanuit Ajax geplaatst over Ihattaren, dus laten we daar op wachten. De Telegraaf heeft hem duidelijk al afgeschreven, net zoals jij.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Nou dat, en wáár in het verhaal staat nou dat de brandstichting ook uit die hoek komt?!

Hoeveel auto's worden er nu wel niet in brand gestoken?
+1/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er is vandaag een woningbrand geweest in Roosendaal, niet ver van de Wouwse plantage.

Heeft dat daarom meteen een link met die martelcontainers die daar ooit zijn gevonden?

Waar rook is, is gewoon rook.
+2/-4

 
1 jaar geleden
Ik vermoed van wel. Waar rook is, is immers vuur.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
#KampElNico

Ik vond ook dat Ajax hem een kans moest geven. Ik dacht ook dat ze hem weer aan het voetballen zouden krijgen. Ik was ook positief gestemd naar zijn interview in de voorbereiding over 'Mo de voetballer'... maar daar is niets meer van over.

Ik snap dat het voor veel mensen moeilijk is om te beseffen dat je na een omslagpunt nog steeds terug kunt vallen, maar het leven is geen film en helaas iets meer voor nodig dan een trainingsmontage op 80's muziek voor je de weg omhoog hebt gevonden. Ihattaren gaat hier niet meer uit komen en het zal drama op drama, crisis op crisis worden met die jongen. Geef ik jullie op een briefje. Maakt voor ons niet uit want Ajax heeft natuurlijk allang besloten hem weer terug te sturen volgend jaar, maar voor hem is het sneu.

Het is echter wat het is.
+1/-1

1 jaar geleden
Ze moeten toch best wel een hekel aan hem hebben! T s eigenlijk klaar als je in een milieu begeeft, waar continu reuring is ! Dat wil je niet als club! Hij komt ook geen meter verder zo! Ik vind t ontzettend jammer dat hij te veel met randverschijnselen bezig is! Ajax geeft soms teveel krediet, dat is mooi en fijn , maar nu is t een drift away aan t worden!
+9/-3

1 jaar geleden
Dit is toch al de tweede auto van hem die in de brand wordt gestoken? Correct me if I am wrong. Maar je hebt toch niks aan een speler die wegens veiligheidsredenen voor de selectie niet mag meetrainen? Mootje kan beter ergens gaan voetballen in een land hier ver vandaan.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat zijn dat voor rare reacties hier en daar? Alsof hij zelf om die idioterie vraagt zeg.

Stel dat je een buurman hebt die helemaal gek in zijn kop is, jou het leven zuur maakt... Je doet niet, maar hij sloopt wel je spullen, steek je auto in de hens. Is het dan jouw schuld?

Lekker makkelijk zeg.
+4/-4

 
1 jaar geleden
Problemen bij PSV, met gezeik weggegaan. Problemen bij Juventus/Sampdoria, met gezeik weggegaan bij Sampdoria.
Moddervet aankomen bij de trainig, vrienden in zijn Ajax auto laten rijden( criminele vrienden), niet meer bij Ajax kunnen komen vanwege veiligheidsredenen, niet mee op trainingskamp naar Oostenrijk, gezeik om een vrouwtje, en nu zijn auto en van zijn broer in de fik.
Maar voor de rest totaal niet iets waar hij zelf invloed op heeft.
Kom op dit is trekken aan een dood paard!
+6/-3

 
1 jaar geleden
Hahaha, doe je dit ook zo op je werk? Van 1 issue er een stuk of 10 maken? 😁

Dat je verliefd wordt op een dame kan gebeuren. Hoe vervolgens een familie ermee om gaat is twee. Volgens mij moet je bij de oorzaak in dit geval bij die familie zijn die zo crimineel is en waar de acties vandaan komen. Of is de dood van Peter R. Ook vooral zijn eigen schuld?

De situaties mbt voetbal zelf zou je ook kunnen wijten aan beperkte mentale hulp bij iemand die als ster behandeld wordt en die door bescherming niet erg weerbaar is geworden. Dan ben je gevoelig voor van alles. Niet iedereen kan daar even goed mee omgaan.... Ik hoef de talloze voorbeelden niet uit te spellen neem ik aan?
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
We weten er te weinig over om echt inhoudelijk op zijn situatie te reageren. Hoe dan ook, blijf gewoon van anderen en hun eigendommen af! Wat is de mensheid toch rot en vernielzuchtig. Niet alleen wordt de aarde en alle andere levende wezens uitgeput en uitgeroeid, maar ook elkaar kunnen we als mens niet dulden niet beseffende dat het leven zo kort is. Ga leven, lachen, trouwen, neuken of wat voor leuks dan ook.

Zo, da's ff eruit.


Passende foto trouwens. Ik zou ook zo zitten kijken terwijl de auto in de fik staat.
+3/-1

1 jaar geleden
Call me oldfashioned, maar ik vind dat zware criminaliteit niet meer legaal hoort te zijn in Nederland...
+3/-0

1 jaar geleden
Ik val nooit een Ajacied af, maar dit wordt een uitzondering!
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ook niet. Behalve als ze slecht spelen en niet bij Ajax thuis horen.
Maar goed, dat heeft niets met Ihattaren te maken.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Helemaal niet mee trainen wegens veiligheidsoverwegingen voor de selectie zal niet tot spelen leiden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij moet inderdaad nog wat afvallen.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos