Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer en Kenneth Taylor debuteren tijdens zege Oranje

22 september 2022 22:39
Foto: Pro Shots

Remko Pasveer en Kenneth Taylor debuteren tijdens zege Oranje; image source: Pro Shots

Remko Pasveer en Kenneth Taylor hebben donderdagavond hun debuut gemaakt voor het Nederlands elftal. Remko Pasveer speelde de hele wedstrijd, terwijl Kenneth Taylor een kwartier voor tijd in mocht vallen. Tijdens de 0-2 zege hadden ook Jurriën Timber, Daley Blind en Steven Bergwijn een basisplaats. Bergwijn maakte het tweede doelpunt.

Steven Berghuis begon op de bank, maar viel al snel in toen Teun Koopmeiners na enkele minuten moest worden gewisseld. Een kwartier voor tijd werd Berghuis er weer afgehaald. Devyne Rensch en Davy Klaassen kregen geen speeltijd, al gaf bondscoach Louis van Gaal voorafgaand aan de wedstrijd al aan dat Klaassen tegen België waarschijnlijk een basisplaats zal krijgen.
Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko taylor berghuis bergwijn oranje afgehaald belgie blind gaal koopmeiners rensch teun timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Taylor viel goed in. Liet in die 15 a 20 minuten zien moeiteloos mee te kunnen op dat niveau. Bood zich prima aan tussen de linies en was zowel verdedigend als aanvallend aanwezig.
+2/-0

1 jaar geleden
Vooral gaaf voor Pasveer zeg, wat die in de nadagen van zijn carrière mee maakt! Bij Ajax 1e kepeer worden, de CL in, kampioen worden en wellicht mee met een WK.
Eens wat Solidus zegt, Taylor viel sterk in. Gaat ook een grote meneer worden!
+4/-0

1 jaar geleden
Pasveer de nummer 1 keeper van het Nederlands elftal.
Ongelooflijk wat hij presteert.
Zijn grootste pré ten opzichte van de rest van de keepers is dat hij de verdediging wakker houdt en vooral alles weet te organiseren/goed neer te zetten.
Taylor is een talent. Echter tegen de slome, geen druk zettende Polen, kon Nederland in het laagste tempo twee doelpuntjes maken.
De speler die uitblonk, was wederom Jurriën Timber. Wat een voetballend vermogen en rust in zijn spel. De Ligt en die andere oud verdediger van Feijenoord (De Vrij) op het tweede plan. Timber is een natuurtalent.
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ase avila berghuis bergwijn brobbey douath eredivisie forbs gaaei godts gorter gourna hato jong kiki linksbuiten martha misehouy pingel ramaj rulli salah scheids shogun smal sosa sutalo tahirovic taylor wijndal