Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Teleurstellend als je tegen Liverpool niet mag spelen of hier slechts een helft'

18 september 2022 21:11

Davy Klaassen werd in gesprek met ESPN meteen gevraagd of hij teleurgesteld is dat hij de afgelopen weken vaak op de bank moet beginnen. "Natuurlijk. Zeker als je twee keer achter elkaar hebt mogen spelen, is het teleurstellend als je tegen Liverpool niet in mag vallen of hier slechts een helft", aldus Klaassen. "Daar word je niet echt vrolijk van. Dat weet de trainer ook. Als ik dan speelminuten krijg, moet ik laten zien dat ik er gewoon in hoor."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarop Ajax de wedstrijd had verloren. "Wij laten ons te makkelijk aftroeven", zo gaf hij aan. "We kwamen wel goed op 0-1, maar de hele wedstrijd had ik niet het gevoel dat we aan het domineren waren zoals we wel graag willen. Dan probeer je in de tweede helft wat te forceren en krijg je wat kansen, maar dat is niet genoeg."

Ajax kent daardoor een teleurstellende week. "Je verliest twee keer. Dat is onnodig en daar schaam je je wel voor", zei hij daarover. "Het is nu wel lekker dat ik even naar Oranje mag, maar aan de andere kant wil je ook zo snel mogelijk weer met Ajax gaan winnen."
Tags

liverpool domineren espn oranje schaam vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette