Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Van deze wedstrijd moeten we leren'

18 september 2022 21:04

In gesprek met ESPN gaf Alfred Schreuder aan dat Ajax moest leren van de wedstrijd tegen AZ. "Dit was een harde nederlaag. Ook onnodig vind ik", aldus Schreuder. "Aan het eind van de wedstrijd heb je nog een aantal kansen gecreëerd, maar zeker in de eerste helft vond ik ons niet fris spelen. Dan ga je ook heel onnodig met 2-1 de rust in."

Gevraagd werd aan de trainer wat de grootste teleurstelling van de wedstrijd was. "Gewoon het resultaat", zo gaf hij aan. "Van buiten lijkt het alsof het aan de instelling ligt, maar daar ligt het helemaal niet aan. Soms ligt het aan de kwaliteit die je op dat moment brengt. AZ vond ik wel frisser en scherper ogen. Dat was zeker niet goed in de eerste helft. In de tweede helft kreeg AZ nog twee of drie mogelijkheden, maar daarna domineerden wij wel."

In de slotfase speelde Ajax extreem aanvallend. "Daar hebben wij ook vaak op getraind en dat hebben wij volgens mij uitstekend gedaan", zei hij daarover. "We creëren nog vijf opgelegde kansen."




Tags

schreuder alfred domineerden espn frisser scherper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal