Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We hebben voetballend te weinig gebracht'

14 september 2022 00:20

In gesprek met RTL 7 gaf Daley Blind aan dat Ajax een zware wedstrijd had tegen Liverpool. "Maar dat hebben we ook aan onszelf te denken", aldus Blind. "We wilden vandaag te weinig het spel bepalen en kregen er weinig grip op. We wilden te snel de lange bal hanteren terwijl we moesten voetballen. Als we de tweede bal wonnen, kwamen we er vaak wel goed uit, maar dan was de laatste pass weer niet goed."

Blind ging verder: "Dit is het spel wat Liverpool graag wil spelen. Een fysiek potje, dan komen zij meer in hun kracht. Ik kan iedereen vandaag een compliment geven voor hun vechtlust en hun attitude, maar we hebben voetballend te weinig gebracht en dat was niet goed."

Zelf was de verdediger heel dicht bij een doelpunt. "Dat was een aardige kopbal, maar het zat er niet in. Dat is balen", zo gaf hij aan. "Dat was een van de weinige momenten waar we wel op voorsprong hadden kunnen komen. Als je onze eerste goal ziet, daar waren we wel lang aan de bal met lopende mensen. Dan komen wij in ons spel. Dat hadden we veel vaker moeten doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

blind liverpool attitude potje vechtlust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette