Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax stelt Maurits Hendriks aan als Chief Sports Officer

12 september 2022 16:08 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ajax stelt Maurits Hendriks aan als Chief Sports Officer</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft het nieuws bevestigd dat Maurits Hendriks toetreedt tot de directie van Ajax. De Telegraaf wist vorige maand al te melden dat de club voornemens was om de voormalig technisch directeur van NOC*NSF aan te stellen en Hendriks zal als Chief Sports Officier aan de slag gaan in de Johan Cruijff ArenA. Hij zal worden benoemd voor een periode van twee jaar met een optie voor nog eens twee jaar.

De functie van Chief Sports Officier is nieuw bij Ajax. In het portefeuille van Hendriks komen Sportpark de Toekomst, project De Nieuwe Toekomst, de jeugdopleiding, het vrouwenvoetbal en de aan alle voetbalselecties ondersteunende specialistische afdelingen. De zaken rondom het eerste elftal blijven onder de verantwoordelijkheid van de directeur voetbalzaken, welke functie momenteel wordt waargenomen door Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar.

Meer op Ajax.nl




Tags

hendriks maurits officer officier arena gerry hamstra huntelaar noc nsf project specialistische telegraaf toetreedt voetbalselecties vrouwenvoetbal waargenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Hockeybal die bij de Olympische Spelen de losersvlucht bedacht.
+4/-0

Geen idee wat ik hiervan moet denken.
Het klinkt niet echt logisch maar ze zullen er wel over nagedacht hebben toen ze hem benaderde.
+2/-0

4 weken geleden
Wat mij betreft een praatjesmaker die vooral erg vaardig is in het uitkramen van die interessant doenerige, "moderne managers"-kletspraat. Onder het motto "baffle them with bullshit". Zal er bij V.d. Sar ingaan als God's woord in een ouderling, ben ik bang, die is meteen onder de indruk.
+3/-0

 
4 weken geleden
Logical inference, v d Sar kan niet op eigen benen staan.
Alle dossiers (bijv Nouri) verkeerd afgehandeld.
Is ook geen schande.
Ajax is een miljoenen bedrijf dat laat je niet leiden door een keeper met een éénjarige opleiding op de Cruyff academie.
Er is al die tijd al een sterke man naast hem neergezet, logisch het gaat om te veel geld.
+2/-4

4 weken geleden
Ik weet niet hoor maar sinds deze man er is, hebben we alles verloren.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.531 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene jong kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal