Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract tot 2025

9 september 2022 15:13 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat de Raad van Commissarissen van de club voornemens is om het contract van Edwin van der Sar te verlengen tot en met 30 juni 2025. De huidige verbintenis loopt nog tot en met november 2023. Op 11 november van dit jaar zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats vinden, waarna Van der Sar kan worden benoemd voor de nieuwe periode. De oud-doelman zit al sinds 2012 in de directie van Ajax en werd in november 2016 benoemd tot algemeen directeur.

Meer op Ajax.nl
Tags

sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Zorgen dat er communicatie is tussen verschillende geledingen.
H2 niet laten zwemmen. Invloed van het scoutingsapparaat niet onderschatten.
Geen kloof meer tussen technische zaken en de RVC.
+1/-2

 
4 weken geleden
Vind je dat Van der Sar daar een belangrijke rol in heeft gehad of dat hij daarin tekort is geschoten? Of vind je dat hij zich daar de komende tijd op moet gaan richten?

Qua naam is het denk ik naar buiten toe een interessant persoon om op die positie te hebben zitten. Businesswise en wat intelligentie en visie betreft, mist hij in mijn ogen veel, heel veel. Het managerial aspect valt te leren,maar daar had/heeft hij natuurlijk ook amper ervaring mee.
+1/-2

4 weken geleden
Zou dit dan samengaan met de komst van Maurits Hendriks, daar was toch sprake van?
Hoe dan ook, goed dat een oud speler aan boord blijft.
+4/-2

4 weken geleden
Gefeliciteerd Edwin, je bent een stabiele factor bij onze roerige club Ajax.
+4/-0

4 weken geleden
Ongelooflijk jammer. De man heeft geen charisma, geen daadkracht en geeft bij elk belangrijk moment waar een voorzitter zich moet tonen niet thuis. De arrogantie waarmee hij rondloopt als voorzitter paste misschien bij zijn indrukwekkende loopbaan als keeper, maar is als bestuurder totaal misplaatst. Oud-spelers in de directie zijn belangrijk voor de Ajax-uitstraling, Van der Sar is voor mij echter echt de verkeerde man op de verkeerde plek. Een mascotte, die nergens anders goed voor is, dan dat. Grote hulde voor de directieleden die ervoor zorgen dat onze club, ondanks Van der Sar, blijft presteren.
+1/-1


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer eist gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal