Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract tot 2025

9 september 2022 15:13 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat de Raad van Commissarissen van de club voornemens is om het contract van Edwin van der Sar te verlengen tot en met 30 juni 2025. De huidige verbintenis loopt nog tot en met november 2023. Op 11 november van dit jaar zal de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats vinden, waarna Van der Sar kan worden benoemd voor de nieuwe periode. De oud-doelman zit al sinds 2012 in de directie van Ajax en werd in november 2016 benoemd tot algemeen directeur.

Meer op Ajax.nl




Tags

sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zorgen dat er communicatie is tussen verschillende geledingen.
H2 niet laten zwemmen. Invloed van het scoutingsapparaat niet onderschatten.
Geen kloof meer tussen technische zaken en de RVC.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Vind je dat Van der Sar daar een belangrijke rol in heeft gehad of dat hij daarin tekort is geschoten? Of vind je dat hij zich daar de komende tijd op moet gaan richten?

Qua naam is het denk ik naar buiten toe een interessant persoon om op die positie te hebben zitten. Businesswise en wat intelligentie en visie betreft, mist hij in mijn ogen veel, heel veel. Het managerial aspect valt te leren,maar daar had/heeft hij natuurlijk ook amper ervaring mee.
+1/-2

1 jaar geleden
Zou dit dan samengaan met de komst van Maurits Hendriks, daar was toch sprake van?
Hoe dan ook, goed dat een oud speler aan boord blijft.
+4/-2

1 jaar geleden
Gefeliciteerd Edwin, je bent een stabiele factor bij onze roerige club Ajax.
+4/-0

1 jaar geleden
Ongelooflijk jammer. De man heeft geen charisma, geen daadkracht en geeft bij elk belangrijk moment waar een voorzitter zich moet tonen niet thuis. De arrogantie waarmee hij rondloopt als voorzitter paste misschien bij zijn indrukwekkende loopbaan als keeper, maar is als bestuurder totaal misplaatst. Oud-spelers in de directie zijn belangrijk voor de Ajax-uitstraling, Van der Sar is voor mij echter echt de verkeerde man op de verkeerde plek. Een mascotte, die nergens anders goed voor is, dan dat. Grote hulde voor de directieleden die ervoor zorgen dat onze club, ondanks Van der Sar, blijft presteren.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor