Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus: 'Ik ben weer terug om te werken en ben volledig gefocust'

3 september 2022 23:39

In gesprek met ESPN werd Mohammed Kudus gevraagd naar afgelopen week waarin hij meerdere dagen ontbrak op de training. "Het kon twee kanten op, maar welke richting het ook op zou gaan, zou ik accepteren", aldus Kudus. "Ik ben weer terug om te werken en ben volledig gefocust. Ik kijk vooruit wat er gaat komen. Ik ben nu hier, dus mijn focus ligt bij de club en mijn best doen om het team te helpen om te winnen."

Kudus diende wel het verzoek in om twee dagen niet te trainen afgelopen week. "Ook het mentale aspect is heel belangrijk. Er was veel te doen, dus daarom heb ik er met de trainer over gesproken", zo gaf hij aan. "Daarna heb ik wel weer getraind en heb ik me voorbereid op deze wedstrijd. Ik heb weer vooruit gekeken en mij gefocust op wat gaat komen."

Volgens de Ghanees was het zeker geen staking. "We zijn allemaal mensen. We zijn niet alleen voetballers, maar ook gewoon mensen", zei hij daarover. "We hebben er over gesproken. Ik ben hier bij Ajax en dat is nu het belangrijkste."
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus espn staking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.529 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanrennen alvarez bag bassey berghuis bergwijn blind delcampo drama grillitsch jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos ongeschikt opgejaagd pasveer rensch rodytur schreuder spelbos tadic taylor timber vent voorspelbaar zoutzak