Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ajax is de mooiste van allemaal'

3 september 2022 23:25

In gesprek met ESPN was Dusan Tadic het niet eens met de opmerking dat de rechtsbuitenpositie niet zijn plek is. "Ik heb een paar keer een andere positie gehad. Nu speelde ik twee keer op dezelfde positie, dan is het makkelijker", aldus Tadic. "Je krijgt dan meer gevoel met de spelers en weet je in welke voet je de bal moet spelen. De eerste helft was goed, dat gaf een goed gevoel."

Het was voor Tadic wel even wennen. "Het is anders. Ik heb vier jaar vooral als linksbuiten gespeeld", zo gaf hij aan. "Nu is het anders, maar dat is geen probleem. Je hebt alleen een paar wedstrijden nodig, dan wordt het makkelijker."

De aanvoerder werd ook gevraagd naar de onrust binnen de club waarbij veel spelers wilden vertrekken. "Ik heb met iedereen gepraat en gezegd wat ik denk", zei hij daarover. "Iedereen moet plezier hebben om bij Ajax te spelen. Ajax is de mooiste van allemaal. Spelers die hier weg zijn gegaan zeggen allemaal dat ze Ajax missen."
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic espn linksbuiten rechtsbuitenpositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeleverd alfred alvarez bassey bergwijn blind delcampo eer eist gaal hamstra huntelaar jcdebest jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos opbouw opbouwende pasveer schreuder spelbos spelersmateriaal tadic timber tussenjaar wijndal