Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey wederom Talent van de Maand in Eredivisie

2 september 2022 18:47 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Brian Brobbey wederom Talent van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

Brian Brobbey is uitgeroepen tot Johan Cruijff Talent van de Maand. Dat heeft de Eredivisie CV bekend gemaakt. Voor de spits is het de tweede keer dat hij de prijs ontvangt, omdat hij ook in mei van dit jaar al werd uitgeroepen tot Talent van de Maand. Op basis van statistieken van StatsPerform bleek de spits van Ajax het grootste talent van de competitie.

Brobbey staat ook in het Elftal van de Maand. Ook Steven Bergwijn heeft een plek in dat elftal gekregen.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey eredivisie bergwijn statsperform

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Klopt. Ik zeg al jaren dat Oranje pas weer een kans maakt om een eindtoernooi te winnen, nadat Depay niet meer de aanvalsleider van Oranje is. Een toekomstige aanval met Bergwijn, Brobbey en een goede rechtsbuiten heeft meer potentie dan met Depay... met Bergwijn, Brobbey en Danjuma heb je al aardig wat. Alleen die rechtsbuiten positie, hè... je kunt eventueel Bergwijn op rechts zetten. Wie weet hoe Hansen zich nog gaat ontwikkelen.
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal