Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo werd door management aangeboden bij Ajax'

2 september 2022 08:18 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo werd door management aangeboden bij Ajax"; image source: Pro Shots

Cody Gakpo is maandag aangeboden bij Ajax. Dat weet De Telegraaf te melden. Managementbureau Sports Entertainment Group was erop gebrand om voor het einde van de transfermarkt nog tot een miljoenendeal te komen, maar Ajax wilde niet doorpakken. Of de aanvaller van PSV op de hoogte was van de actie van zijn management en of hij zelf openstond voor een transfer naar Ajax is onduidelijk. Zijn zaakwaarnemer wilde niet reageren tegenover De Telegraaf.




Tags

cody gakpo telegraaf entertainment managementbureau miljoenendeal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik betwijfel of dit waar is, maar ik geloof niet dat Gakpo dit had gedaan en PSV al helemaal niet. Als het waar is, ben ik wel benieuwd wat Gakpo had moeten kosten. Puur uit interesse, niet om hem de volgende transferwindow alsnog te halen. Ik denk wel dat hij bij Ajax het dubbele waard zou worden van waar PSV hem straks voor verkoopt.
+1/-0

1 jaar geleden
Hahahahaha, sorry en nee niet te kort!
+2/-0

1 jaar geleden
Had hij toch mooi Champions league kunnen spelen. Moet 40/50 miljoen kosten, dit had Ajax nooit gedaan, proberen kan altijd. Gakpo komt denk toch het best tot z'n recht op links, laten we daar nou net Bergwijn/Tadic hebben lopen.
+2/-0

1 jaar geleden
Ze roken zeker geld daar in Eindhoven omdat er geen andere (overheids)dealtjes waren. Zoals verkoop van de grond van het stadion aan de gemeente.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien een van de gefrustreerde leden van zijn management, omdat het PSV maar niet lukte hem voor een mooi bedrag te slijten; "Als het jullie niet lukt, bieden we hem wel aan bij Ajax, die verkopen hem over een jaar of twee wel door voor het dubbele."

Alleen niet serieus te nemen zo een bericht.

Ze zijn wel een beetje gek geworden in Eindhoven. Omdat Ajax flinke bedragen vangt wil niet zeggen dat je dat als PSV ook kunt of moet vangen. Dan moet je eerst maar even presteren op internationaal niveau. Zorg dat je spelers het laten zien in de CL, maar uh, ja daar doe je niet mee (dankzij dezelfde spelers). Zorg ook dat je je financiën op orde hebt. Bouw een financiële buffer op zodat je verantwoord nee kunt verkopen om de prijs van je spelers op te drijven. Clubs zijn niet dom. Als ze weten dat je financieel niet ijzersterk staat, zullen ze niet gauw de hoofdprijs betalen. Ajax is dat wel. Bij Ajax had Gakpo op dit moment 70 a 80 miljoen opgeleverd, vanwege de reputatie van de club, het spelen op het hoogste niveau (CL) en door de financiële positie van Ajax. Wat een gekkies.
+5/-0

1 jaar geleden
PSV schijnt elk jaar voor 40 miljoen te moeten verkopen om niet in te teren op het eigen vermogen van 15 miljoen. Zou ook verklaren waarom ze alleen nog kleine aankopen doen en transfervrije spelers halen. Ze zeggen dat ze begroten op Europa League. Maar als deze cijfers correct zijn, dan klopt daar natuurlijk niets van. Ze hebben zichzelf nu bovendien in een lastig parket gebracht voor komende winter / zomer. Als je MOET verkopen, dan drukt dat immers de transfersommen en is tijd je grootste vijand.
+5/-0

1 jaar geleden
Ik geloof nooit dat PSV hier zelf achter zat. Ik denk eerder dat ze met 'interesse van Ajax' de Engelse clubs meer wilden triggeren.

Neemt niet weg dat PSV naar fans en media constant de zaken veel mooier voorspiegelt dan ze zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een non-nieuws is dit. Als je het verhaal combineert met wat er staat op NOS is het 'aanbieden' een aantal appjes tussen een medewerker en Schreuder. Ik zie het al voor me;

'Hey Alfred, wat zou je denken van Gakpo als vervanger van Antony?'
'Mwah, als het goedkoop kan, mischien'

En dat is dan meteen een headline bericht. Heerlijk dat die transfer periode voorbij is en we weer kunnen gaan praten over het voetbal zelf.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat moeten wij met een counterspits die helemaal niets kan in de kleine ruimte?

Overigens heb ik wel het idee dat 4 jaar op rij CL missen er aardig in begint te hakken bij Psv.
Dit verhaal zal niet helemaal uit de duim gezogen zijn, Psv heeft er gewoon druk opgezet om die Gakpo te verkopen om een gigantisch begrotingsgat te dichten.
En dan te bedenken dat ze nog voor geen 10 miljoen aan spelers hebben gekocht deze zomer.
Die club hangt van constructies en dealtjes aan elkaar, alleen bewoorden ze het allemaal anders zodat het lijkt of er niks aan de hand is.
Wat bij ons een lening heet dat noemen hun een partnerfonds.
En nee hoor we begroten nooit op CL, echt niet maar we zoeken wel tientallen miljoenen om de begroting sluitend te krijgen en aan het eind van het jaar geen negatief eigen vermogen te hebben.
Ik hoop zo dat wij en wat mij betreft ook Feyenoord er voor zorgen dat we ze de aankomende jaren ook nog uit de CL kunnen houden.
De frustratie daar, niet alleen bij de supporters maar ook bij de bestuurders groeit daar met de dag.
Als je als John de Jong zegt, we gaan Ajax niet achterhalen maar we knallen eroverheen dan zit het diep hoor.
+3/-0

1 jaar geleden
Lekker non news, ze willen weer aan Ajax gekoppeld worden. Wat moeten wij met Gakpo als wij Bergwijn al hebben?
+3/-0

1 jaar geleden
We hebben al de beste linksbuiten van Nederland, dus de op twee na beste mag wegblijven (Danjuma is de op één na beste). Overigens lijkt mij Gakpo te veel van PSV te houden om dit de PSV-fans aan te doen en hij voelt zich vast ook wel klaar voor een stap naar het buitenland toe.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal