Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Alfred Schreuder had aandeel in transferbeleid van Ajax'

1 september 2022 08:53 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Alfred Schreuder had aandeel in transferbeleid van Ajax"; image source: Pro Shots

In een uitgebreide analyse over de laatste transferdag bij Ajax komt het Algemeen Dagblad met het bericht dat zaakwaarnemer Milos Malenovic een flink aandeel heeft in het transferbeleid van Ajax. De zaakwaarnemer van onder meer Dusan Tadic en Alfred Schreuder is steeds vaker te zien bij Ajax en hielp bij het binnenhalen van Calvin Bassey en Florian Grillitsch, terwijl hij Besiktas-doelman Ersin Destanoglu polste.

Vanuit de scouting is er de afgelopen maanden kritiek gekomen op het ingezette beleid. De club heeft steeds meer spelers benaderd en uiteindelijk aangetrokken waarvan nauwelijks scoutingsrapporten waren aangemaakt. Het AD eindigt het stuk dat Schreuder samen met zijn zaakwaarnemer invloed heeft uitgeoefend op de samenstelling van de selectie.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred transferbeleid aangemaakt bassey besiktas destanoglu ersin florian grillitsch ingezette malenovic milos polste scoutingsrapporten tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Laten we hopen dat we niet weer in oude fouten gaan vervallen. Tainio en Kuffour doen nog steeds zeer. En zeker niet, nu we een bewezen goed scoutingsapparaat hebben.
+4/-0

2 maanden geleden
Hoe zit het nu met aankoop keeper? Alvarez en Kudus mogen echt niet weg, anders kun je de schaal net zo goed schenken aan psv. Deze houden Gakpo en Sangare wel binnenboord.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Sangare mocht volgens mij alleen weg als Gakpo zou blijven. Dat laatste is nu het geval, dus ben benieuwd of ze Sangare dan ook gaan behouden. Wordt gezegd dat ze het geld nodig hebben, dus ben benieuwd wat daar vandaag nog gebeurd.
+2/-0

2 maanden geleden
Bizar. Dit soort nevenactiviteiten direct of indirect zouden verboden moeten worden.
+3/-0

2 maanden geleden
Wat mij betreft kan dit echt niet, Schreuder was als assistent al niet helemaal sjiek bezig (wat ik lees) dit vind ik wel een trapje verder. Bizar.
+5/-0

2 maanden geleden
What's new, ETH haalde half Utrecht op.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat je als trainer het netwerk van je zaakwaarnemer gebruikt, daar is in principe niets mis mee. Maar het moeten geen Lemic praktijken worden. Zijn we eindelijk van die pizzabakker af (hoewel de manier waarop natuurlijk triest blijft), krijgen we er dadelijk dit soort gasten weer voor terug. Het wordt wel tijd dat vooral Hamstra nu ruggengraat gaat tonen, want ze lopen met bosjes over hem heen (Martinez, Antony, Kudus, Alvarez, de RvC, Malenovic, Schreuder).
+3/-0

2 maanden geleden
We teren nog op het succes van Overmars waardoor Ajax met een echte handelsman aan het roer ver boven zichzelf uit kon stijgen.
Ik vrees dat het snel bergafwaarts gaat vanaf nu.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Oke, so what. Het netwerk is gebruikt van de zaakwaarnemer, oke die word daar financieel beter van. Maar volgens mij zijn ze niet compleet achterlijk bij Ajax. Je ziet de RVC toch ook ingrijpen gisteren.
De transfers van Bergwijn, Bassey, Concenciao en Oscampos zijn gewoon versterkingen. Is weer is lekker stoken door de media.
Ten Hag haalde Utrecht spelers en ten Hag haalt nu ook Ajax spelers naar United.
Ajax is door schade en schande wel wijzer geworden gelukkig.
Lijkt wel, is mijn beleving, alsof PSV naar de schaal wordt geschreven, want oh zo geweldig daar. Het gaat te goed bij Ajax, sportief en financieel en dan krijg je dus de afgunst.
De media vergeet dat PSV door een paar houthakkers 40 miljoen euro heeft misgelopen en ze alleen nog maar gespeeld hebben tegen Excelsior, Volendam, Emmen en Go Ahead. Dit zijn de clubs die onderin eindigen.
10000% zeker dat zij niet winnen bij Twente!
Overschatte zooi daar. Wij worden makkelijk kampioen!
+7/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik wou net zeggen, onder Overmars en Ten Hag werden spelers gehaald waarvan enige tijd geleden hier een lijst met klachten werd geplaatst omdat ze geheel niet bij Ajax pasten.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is een kwalijke zaak. Maar is Grillitsch nou wel of niet gehaald? Ik hoop zelf van niet. Maar ja, hij is transfervrij, dus die kan nog gecontracteerd worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik lees hier een hoop emotie van de schrijver van het stuk, met inhoudelijk eigenlijk heel erg weinig interessante feiten.
+2/-0

2 maanden geleden
Schreuder neemt het niet zo nauw met integriteit. In zijn vorige periode bij Ajax, toen hij assistent van Ten Hag was, heeft hij ook regelmatig naar de pers gelekt. Het verbaast me niet als dit waar is, waar Schreuder nu van wordt beticht. Ergens is het wel te begrijpen, we proberen allemaal te slagen met behulp van ons eigen netwerk en proberen mensen uit dat netwerk ook te helpen, maar je moet wel zelf kunnen aanvoelen wat wel en niet kan en die grens niet blijven opzoeken of overgaan.
+2/-1

2 maanden geleden
Het is toch logisch dat je het netwerk van je coach gebruikt om spelers te overtuigen waar nodig? Zolang hij maar niet de vrije hand krijgt en de zaakwaarnemer het idee dat Ajax zijn speeltuintje wordt, dan is het heel normaal. Gebeurt bij elke club zo.
+3/-0

2 maanden geleden
wel begrip voor als je ziet hoeveel spelers weggegaan zijn dan mag je wel wat invloed hebben wat je terug wil alleen moet het wel mogelijk zijn Overmars zei wel eens alles wat je wilt kan gewoon niet altijd
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanrennen alvarez bag bassey berghuis bergwijn blind delcampo drama grillitsch jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos ongeschikt opgejaagd pasveer rensch rodytur schreuder spelbos tadic taylor timber vent voorspelbaar zoutzak