Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Lucas Ocampos op huurbasis naar Ajax

1 september 2022 00:02 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Lucas Ocampos op huurbasis naar Ajax</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax de komst van Lucas Ocampos bevestigd. De vleugelaanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla, waarbij Ajax een optie tot koop heeft bedongen. Eerder speelde Ocampos al voor River Plate, AC Milan, Genoa, Olympique Marseille en AS Monaco.

Meer op Ajax.nl




Tags

ocampos lucas genoa marseille milan monaco river sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Welkom Lucas! Ik wens jou én Ajax veel succes 😃
+3/-0

1 jaar geleden
Ben er geen voorstander van, maar nu hij Ajacied is wens ik hem veel succes!
+2/-0

1 jaar geleden
Bienvenido Lucas bij de mooiste club van Nederland, en van de wereld! Veel success en laat de criticasters maar een poepie ruiken.
+4/-0

1 jaar geleden
Goed, na wat knullig handelen is hij toch gekomen. Kennelijk was er Ajax toch veel aangelegen hem te halen. Ik ken de speler niet maar laat me graag verrassen. Hoe dan ook, welkom.

Plus op de sluitingsdag in NL nog een goede doelman uit Portugal gehaald en de Oostenrijkse middenvelder. Dat opgeteld bij de andere aankopen, beschikt Scheuder over een zeer brede selectie.

Nu rest vandaag nog waar elders vandaag sluitingsdag is en Ajax met mogelijk nog 2 muitende spelers zit. Kudus mag van mij voor 40M weg, Alvarez liever niet weg. Wordt het nog flink cashen vandaag? Ik ben benieuwd.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nee toch? Ik heb niets officieels gezien over de keeper. En ook niet over grillitsch trouwens. Maw veel geneuzel, en uiteindelijk alleen een dure huur, wat in mijn ogen geheel onnodig is en alleen maar voor problemen en wrijving gaat zorgen in het team.
+1/-0

 
Nu huren ze hem voor 4 miljoen met een optie tot koop van 16 miljoen.
In eerste instantie hadden ze hem gekocht voor 20 miljoen, dan is dit toch hetzelfde? met als verschil dat je er nu nog vanaf kan als hij niet bevalt, kost het je 4 miljoen huur maar dat is beter als 20.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zeker, maar nu heb je voor 4 miljoen een matige speler en gezeur in je team (deze man gaat niet spelen en mist zijn wk daardoor, of hij speelt wel en je hebt een zeikende sontje, berghuis en/of kudus. Hoe dan ook een slechte deal. Ze hadden beter hun energie in die keeper kunnen stoppen. Nu maar fingers crossed dat de oudjes heel blijven en dat Gorter zich herpakt.
+1/-0

1 jaar geleden
Is Vlachodimos nu wel of niet gehaald?? Kan toch niet meer?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb geen officiële mededeling gezien…
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal