Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC Ajax geeft alleen toestemming voor huurdeal Lucas Ocampos'

31 augustus 2022 13:33 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC Ajax geeft alleen toestemming voor huurdeal Lucas Ocampos"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de Raad van Commissarissen ook geen toestemming geeft voor een transfersom van 15 miljoen euro voor Lucas Ocampos. Alleen een huurdeal is voor de RvC bespreekbaar. Een verhuur van Ocampos zou Sevilla wel de ruimte bieden om Andnan Januzaj in te schrijven. Onduidelijk is echter of Sevilla en Ocampos zelf openstaan voor een huurperiode.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

ocampos huurdeal lucas rvc sevilla andnan bespreekbaar huurperiode januzaj openstaan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Next.
Dat is dan 1 schaakbord minder.
Gelukkig spelen we geen CL tegen Sevilla...
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Wie weet miss wel tegen Sevilla in de volgende ronde of in de EL... Ik hoop van niet!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan Ocampos bij Sevilla op RS en Blind bij Ajax op LB 🙈
+1/-0

2 maanden geleden
Prima toch. Jaartje huren met een optie tot koop. Er mag wel wat beter overlegd worden tussen H2 en de RvC want dat is niet helemaal goed gegaan dit keer.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat lijkt mij voor alle partijen slimmer dan meteen kopen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Je zou toch zeggen dat ze van mijlenver aan zien komen dat Antony heel misschien verkocht zou worden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Houten “huntelaar”Klaas.😭
Snel overmars terug halen.😊
+1/-1

2 maanden geleden
Of Sevilla meewerkt is de vraag en of Ajax het salaris kan betalen? Want Ocampos lijkt niet vies van verhuur zie www transfermarkt, waar blijkt dat hij sinds 2015 aan de lopende band werd verhuurd.

Enfin, Schreuder zal zijn komst waarschijnlijk meer toejuichen dan de Oostenrijkse middenvelder Grillitsch. Ocampos is aanvaller en meer vervanger voor Antony. Kan vanaf beide flanken spelen en direct inzetbaar.
+2/-0

2 maanden geleden
Tavsan minder risicivollere aankoop.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Respect voor de RvC! Deze transferperiode nemen ze vooralsnog de juiste beslissingen; toestemming voor grote aankopen, verkoop van Antony en nu dit. Communicatie mag intern wel wat beter, maar uiteindelijk zijn de beslissingen in het belang van Ajax en dat telt.


-edit-

Zie nu dat ik dit al eerder heb gepost. Leeftijd he?
+2/-0

2 maanden geleden
Ik vind dit absoluut geen versterking, oogt gewoon als een houten klaas en hij wordt niet meer beter dan hij al is. Als je al in februari weet dat Antony weggaat mag je wel met wat beters op de proppen komen. Kan er niks anders van maken. Hulde voor de RcV misschien alleen iets beter communiceren de volgende keer.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Klopt, enige wat hij zou kunnen toevoegen is passie en vechtlust, dat missen we wel voorin met al die sombere flegmatieke mannetjes. Captain Tadic kan met zijn statuur als aanvoerder dat niet blijven doen natuurlijk en deze jongen houd wel van een opstootje. Denk dat je hem in de CL goed kan gebruiken voorin met Tadic en Bergwijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Word gekocht door Huntelaar ,Klaas 🙈
+1/-0

2 maanden geleden
Fantastische keuze van de RVC. Ocampos mag best komen. Maar dan moet hij netjes een kaartje kopen voor de wedstrijd.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens VI gaat het door:

Ajax rekent op de komst van Lucas Ocampos. De Amsterdammers kunnen de aanvaller voor een jaar huren van Sevilla, met een optie tot koop. Nu moet het papierwerk nog in orde gemaakt worden.
In eerste instantie leek het erop dat Ajax Ocampos zou gaan kopen van Sevilla, maar de Raad van Commissarissen stak daar een stokje voor. Ook een transfersom van vijftien miljoen euro in plaats van de eerder afgesproken twintig miljoen zorgde niet voor groen licht. Woensdag werd er vervolgens een akkoord bereikt over een huurdeal.
Volgens Argentijnse media betaalt Ajax vier miljoen euro om Ocampos voor een jaar te kunnen lenen en is er een optie tot koop van zestien miljoen euro afgesproken. Ajax moet nu nog alles op papier zetten en op tijd indienen bij de KNVB. De transferdeadline in Nederland is om 23.59 uur vanavond.

Off-topic: lees net dat Amin Younes als 6e ex-Ajacied aan de selectie van Utreg is toegevoegd 🤣
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
4 miljoen teveel.😭.
Wordt reservebank,of JA.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.529 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanrennen alvarez bag bassey berghuis bergwijn blind delcampo drama grillitsch jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos ongeschikt opgejaagd pasveer rensch rodytur schreuder spelbos tadic taylor timber vent voorspelbaar zoutzak