Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax meldt zich opnieuw voor Hakim Ziyech'

31 augustus 2022 13:03 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich opnieuw voor Hakim Ziyech"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf heeft Ajax zich opnieuw gemeld bij Hakim Ziyech. Nadat de Raad van Commissarissen een streep zette door de komst van Lucas Ocampos werd direct weer contact opgenomen met de speler van Chelsea. Ajax kreeg echter opnieuw te horen dat voor zowel Chelsea als Ziyech zelf een verhuur niet bespreekbaar is. De kans dat de club nu alsnog overgaat op een definitieve koop lijkt echter klein.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

ziyech chelsea bespreekbaar lucas ocampos overgaat telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Hier hoop ik dus echt op. Schijnbaar neemt Chelski genoeg met € 25-30mil. Duurder dan Ocampos kwa aanschaf en ook kwa salari, maar wel een veel betere speler. Daarnaast weet je wat je aan hem hebt en heeft geen aanpassings problemen.

Ik zeg doen! Liever gisteren dan vandaag!
+3/-1

 
2 maanden geleden
En liever vandaag dan morgen. 😉

Eens hoor. Ziyech was ongelooflijk goed voor ons.
+1/-0

2 maanden geleden
Denk dat de kans om te overwinteren in de CL zonder Ziyech aanzienlijk kleiner is. Dat is waar de boekhouding van Ajax zich over moet buigen.
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Trap er toch niet in. Bij gebrek aan echte bronnen gaat de Telegraaf gewoon zelf wat fabriceren en oud nieuws herkauwen. Er is in de afgelopen dagen niets veranderd en het salaris van Ziyech blijft het grote struikelblok. Als ze daadwerkelijk vol voor Ziyech zouden gaan, dan waren ze niet weer met Sevilla gaan praten over Ocampos. Geloof hier dus niet zo veel van, tenzij Chelsea / Ziyech nog heel veel water bij de wijn doen. Dan verwacht ik nog eerder een last minute move voor Kluivert, om 22:30 vanavond.
+3/-0

2 maanden geleden
Soms moet je, net als in het bedrijfsleven, een gokje wagen en de kosten voor de baten uit laten gaan. Dit gokje gaat naar mijn mening echt wel geld opleveren.
+1/-1

2 maanden geleden
Ik ben net zo'n fan van Ziyech als iedereen hier, maar we kunnen nooit een salaris van 10 miljoen per jaar gaan betalen. Dus zelfs al betaal je Chelsea 25 miljoen, teken je hem voor 4 jaar tegen 5 miljoen en geef je hem nog tekengeld, dan zit je zo op 60 miljoen voor een speler zonder restwaarde. Ik snap wel dat de RVC daarvoor gaat liggen.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Ik snap wat je zegt, maar ook weer niet. Blind en Tadic hebben toch ook geen restwaarde? Die hebben we ook gehaald voor (toen) veel geld en kijk wat er bereikt is de afgelopen jaren. Halen doe gast! Harde werker, geweldige voetballer waar we jaren plezier en rendement mee halen.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanrennen alvarez bag bassey berghuis bergwijn blind delcampo drama grillitsch jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos ongeschikt opgejaagd pasveer rensch rodytur schreuder spelbos tadic taylor timber vent voorspelbaar zoutzak