Transparent
Inloggen
Sluiten

'Woedend Sevilla biedt Lucas Ocampos voor lager bedrag aan'

31 augustus 2022 12:08 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Woedend Sevilla biedt Lucas Ocampos voor lager bedrag aan"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Sevilla de vraagprijs voor Lucas Ocampos flink heeft laten zakken. De Spaanse clubs is bereid om genoegen te nemen met een transfersom van 15 miljoen euro voor de aanvaller. Er was al een akkoord over een transfersom voor 20 miljoen euro na goedkeuring van algemeen directeur Edwin van der Sar, terwijl er op hoofdlijnen ook een akkoord was over een maarjarig contract. De Raad van Commissarissen blokkeerde echter de deal.

Sevilla heeft woedend gereageerd, maar kampt nu zelf met problemen. Als vervanger voor Ocampos werd Adnan Januzaj al aangetrokken. Vanwege regelgeving van de Spaanse voetbalbond kan de Belg echter alleen worden ingeschreven als Sevilla voor minsten 15 miljoen euro Ocampos weet te verkopen. De Spaanse club heeft de aanvaller nu voor dat bedrag opnieuw aangeboden bij Ajax.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

ocampos sevilla lucas adnan blokkeerde goedkeuring hoofdlijnen januzaj maarjarig minsten sar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Die willen wel erg graag van hem af. Nog maar een paar keer heen en weer laten vliegen tot dat het bedrag 0 euro is.

Alle gekheid op een stokje heel erg zou ik het niet vinden als Ocampos niet komt. 1 te duur en 2 te oud. Die jongen zal puur als nood oplossing dienen tot dat Conceicao er klaar voor is. Daarna zal Ocampos weinig tot geen restwaarde hebben met een (te) hoge salaris.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Respect voor de RvC. Doen hun werk deze transferperiode meer dan prima. Groen licht gegeven voor enkele dure aankopen, ingegrepen om akkoord te gaan bij transfer Antony en nu ook goed ingegrepen.


Persoonlijk vind ik dit een overbodige aankoop. Die positie is m.i. in te vullen door de spelers die we al hebben in de selectie.

Geef dat geld liever uit aan weer een Braziliaans talent. In Brazilië zullen ze nu popelen om zaken te doen met Ajax met een doorverkooppercentage. Kijk maar naar wat Sao Paulo vangt voor Antony.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Er gaan dus geruchten dat Ajax daar on the downlow ook al mee bezig is (een Zuid-Amerikaans talent). Of dat vandaag nog rond komt of pas in de winter, dat werd niet echt duidelijk. Neres en Antony kwamen ook in de winter, dus dat zou in principe prima kunnen.
+3/-0

2 maanden geleden
Haha, over 3 uur krijgen wij hem plus 5 miljoen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Sevilla moet voor minimaal 15 miljoen verkopen, dus dat bedrag zal niet verder omlaag gaan.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Nouja, dat zeggen ze. Vind het ook enorm dom van H2 om zoveel te bieden net voor het aflopen van de transferdeadline voor een speler die ze zo graag krijtwillen. Lekker naar Engeland laten gaan die jongen. Passie genoeg maar voetbaltechnisch is het een kleuter. Snap niet echt waar hij zou moeten spelen. Eigenlijk het meest logische zou nog zijn om hem in plaats van Alvarez te laten spelen, maar vraag me af of hij genoeg verdedigende kwaliteiten heeft.
+2/-2

2 maanden geleden
Haha ok, dit is dus de nieuwe manier van onderhandelen met Spaanse clubs. Je poot terugtrekken en ze in paniek laten terugkomen met een lagere vraagprijs, omdat ze anders niet kunnen voldoen aan de financiële regels van La Liga. We kunnen niet zeggen dat deze transferperiode saai is geweest 😅
+6/-0

2 maanden geleden
Knulligheid ten top hoor van Ajax.
Prima als de RVC ergens voor gaat liggen, daar zijn ze ook voor.
Maar het moet toch niet zo moeilijk om vooraf, intern, duidelijk te hebben hoe of wat?
+1/-0

 
2 maanden geleden
De vraag is echter, wie van de betrokkenen is lax (😉) geweest, waardoor dit kon gebeuren..
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ken ik waarderen hoor!
Uhh, ik gok op degene die Haller was vergeten in te schrijven voor de CL.
+5/-0

 
2 maanden geleden
De telegraaf zal dit wel even uitvogelen wie de schuldige is en dan met een opgeblazen verhaal tot de macht 10 een rel willen veroorzaken 😁
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.529 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanrennen alvarez bag bassey berghuis bergwijn blind delcampo drama grillitsch jeroene kudus lidus liverpool lucca napoli ocampos ongeschikt opgejaagd pasveer rensch rodytur schreuder spelbos tadic taylor timber vent voorspelbaar zoutzak