Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax en Manchester United akkoord over transfer Antony

30 augustus 2022 14:03 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ajax en Manchester United akkoord over transfer Antony</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax het nieuws bevestigd dat Antony de overstap naar Manchester United gaat maken. De club ontvangt een transfersom van 95 miljoen euro. Via bonussen kan dat bedrag nog oplopen naar 100 miljoen euro. Antony kwam twee jaar geleden naar Ajax en kwam uiteindelijk tot 82 officiële wedstrijden, waarin hij 24 doelpunten wist te maken.

Meer op Ajax.nl




Tags

antony

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien een gekke gedachte maar heeft iemand overwogen om Bande terug te halen? We hebben nu de financiële middelen.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Haha ik overweeg het. Moet lukken met modaal inkomen toch...
+2/-2

1 jaar geleden
H2 speelde hard to get, risico maar wel goed uitgepakt. Bedankt Erik voor de 167 miljoen, tel daar Gravenberch, Haller bij op en je komt op ruim 220 miljoen bizar.
Benieuwd of er wat bij komt?
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wel grappig dat door deze verkoop Antony nu Ajax' duurste aankoop ooit is. 15 miljoen initieel en nu 20%, 19 miljoen meer naar Sao Paulo: 34 miljoen. Is hij zomaar 9 miljoen duurder dan Bergwijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je rekent verkeerd, de aankoopprijs blijft hetzelfde. 20 % over de winst naar Soa Paulo kan je niet rekenen bij de aankoopprijs. Je hebt gewoon 20% minder winst gemaakt. Daarnaast klopt het bedrag ivm Bergwijn ook niet. Ook niet als je uitgaat van jouw rekenmethode ;-)
+5/-0

1 jaar geleden
Blij dat deze soap voorbij is en iedereen zich nu kan richten op het bouwen van een team. Belachelijk veel geld en toch ook blij dat Ajax niet koppig is geweest en helemaal niet meer wilde verkopen.

Aangezien onze huidige verdediging toch niet mee zal kunnen in de CL zou ik er voor dit seizoen niets bij halen en jeugd de kans geven als dat echt nodig is.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Tel daarbij op dat iedere club inmiddels weet dat schatrijk is en al eerder minimaal 20 miljoen hebben gehaald voor spelers.
Andere clubs zullen hetzelfde spelen spelen als Ajax bij ManU heeft gespeeld
+1/-0

1 jaar geleden
Waanzin ten top voor een bij nader inzien leuke technische speler, maar erg beperkt doordat ie nooit heeft geleerd om ook rechts te gebruiken. uithuilen/of lachen en doorgaan. Geen kopen om het kopen aub, dan maar de huidige selectie en geef de jeugd een kans.
+3/-0

1 jaar geleden
Onwerkelijk. Qua verloop van het onderhandelingsproces, lijkt het alsof wij inzake Antony United flikken, wat Tottenham ons inzake Bergwijn geflikt heeft. Doet me denken aan dat PC-spel van vroeger, Competitie Manager 1997 van Davilex. Als je dat slim deed tijdens de koop/verkoop minigame met die balkjes, dan kon je de kopende partij ook maximaal omhoog trekken 😅
+4/-0

1 jaar geleden
Maar heel snel volledig afronden deze transfer: ik heb hem nog steeds niet onder de pek en veren gezien.
+1/-0

1 jaar geleden
Veel succes, Antony. Bedankt voor de goede tijden. Ik ben blij dat je deze stap mag maken, aangezien je het zo graag wilt en we er een goede prijs voor hebben gekregen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos