Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Mohamed Ihattaren wordt denk ik niet ingeschreven voor de Champions League'

29 augustus 2022 21:39 - Rondo
Foto: Pro Shots

Alfred Schreuder: "Mohamed Ihattaren wordt denk ik niet ingeschreven voor de Champions League"; image source: Pro Shots

Ajax moet het in de groepsfase van de Champions League waarschijnlijk doen zonder Mohamed Ihattaren. Alfred Schreuder gaf maandag bij Rondo aan dat de middenvelder waarschijnlijk niet wordt ingeschreven. "Ik denk het niet", aldus Schreuder. "Voorlopig zal hij nog niet aansluiten. Het ligt nog bij de club en Mo. Deze week zal er geloof ik weer een gesprek zijn."
Tags

schreuder alfred ihattaren rondo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Logisch als je geen 120% inzet toont en randzaken, nu hoofdzaak worden. Is het tijd om afscheid te nemen, hoe goed je ook kan voetballen. Het blijft doodzonde voor Mo en Ajax
+6/-2

 
1 jaar geleden
Simplisten.Rijke lui opmerkingen. Of in ieder geval van mensen met een perfect geregeld leventje.
Ihataren is geweldig en gelukkig niet van PSV.
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou hem voor de zekerheid gewoon inschrijven. Volgens mij nemen spelers uit eigen jeugd, zoals bijvoorbeeld Timber en Rensch, geen plek in op de A-lijst. Dus er zou wat ruimte moeten zijn. Doe je dat niet, dan zie ik niet in hoe Ajax de optie van 2 miljoen voor december gaat lichten. Dan is er blijkbaar niet genoeg vertrouwen meer in een goede afloop.

Tis me overigens nog steeds een raadsel wat het nu precies is dat Ihatteren misdaan heeft. Het hebben van verkeerde vrienden alleen is niet genoeg, zo lang je zelf niet deelneemt aan of profiteert van criminele activiteiten.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Absoluut. Met de mij nu bekende gegevens is Ajax dom bezig inzake Ihataren
+1/-1

1 jaar geleden
Zou ik heel dom vinden. Zonder hem brengen we met het huidige middenveld absoluut te weinig creatiefs, laat staan wat dit brengt in de CL. Ongehoord slecht is het nu gegaan qua transfers. Je staat gewoon totaal niet gesteld om te presteren op het niveau waar we acteren. Alsof het doel een lagere prijs is ofzo.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op welke uitgaande transfer doel je hier nu eigenlijk ? Gravenberch is volgens mij prima vervangen door Taylor (scoort iets makkelijker en levert veel dreiging). Voor Antony komt Bergwijn erbij die waarschijnlijk ook meer doelpunten gaat leveren als Antony deed. Ben het er mee eens dat het mooi zou zijn om een Ihattaren erbij te hebben, maar dat we er zo veel slechter op zijn geworden na deze transfer window weet ik niet.
Dan vergeet ik Haller/Brobbey nog even. Dat is ook gewoon even afwachten wat Brobbey gaat brengen als eerste spits.
+5/-0

1 jaar geleden
Het zou mij verbazen als deze jongen überhaupt nog terugkomt.
Zonde van het talent hoor.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ja hij leek goed bezig. Eerst met Gerald en daarna mee op trainingskamp. Enorm jammer dit mede omdat de rechtsbuiten positie vrij is.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ihataren alleen (jeugd) vrienden heeft diie toevallig crimineel zijn geworden, maar Ihataren heeft er verder niets mee van doen dan is de houding van Ajax onbegrijpelijk.
Je hebt als club niet het recht de vrienden van je spelers te bepalen.
En zolang Ihataren er verder niets mee te maken heeft, is Ajax oliedom om hem niet vast te leggen.

Nog even toevoegen:
Ihataren is misschien wel het allergrootste talent van Nederland. Help hem en geef hem vertrouwen en het zal Ajax beloont worden. In potentie ook beter dan Antony
+1/-0

 
1 jaar geleden
Absoluut, ik kan me nauwelijks voorstellen wat er voor Ajax aan dreiging inzit. Je kan die jongen toch gewoon vertellen de auto van de club niet uit te lenen, zijn contacten in de luwte te houden, zoals hij volgens mij al goed deed, en hem dan gewoon mee te laten trainen? Hij is de perfecte opvolger van Antony en ik zou die optie van twee miljoen ook zeker lichten, hem inschrijven en vertrouwen geven.
+1/-0

1 jaar geleden
En toch denk ik dat Ajax er slim aan doet om hem in te schrijven voor de CL. Ihattaren is een van de meest getalenteerde spelers uit de selectie en kan een wedstrijd voor je beslissen. Klopt, niet de meest professionele. Ik weet niet wat er allemaal speelt of heeft gespeeld, maar zolang dat geen ernstig verwijtbaar (strafbaar) gedrag is, zou ik Ihattaren inschrijven voor de CL.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Er zal wel iets meer gebeurd zijn dan in het nieuws is verschenen. Na de kwestie Promes zal Ajax wel voorzichtig zijn geworden. Anders is dit niet te verklaren.
+1/-0

1 jaar geleden
Inschrijven kan geen kwaad als er ruimte is.
+1/-0

1 jaar geleden
En weer zo'n zwakke communicatie van de kant van Ajax die ruimte biedt voor allerlei speculaties. Het is of: het is een privézaak, ik mag en wil er niks over zeggen
of: je spreekt je eindelijk een keer uit over de toekomst van deze jongen. Maar niet dit halfbakken antwoord van een coach die doet alsof het allemaal aan hem voorbijgaat.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aertssen akpom barkas berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid