Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chelsea zakt met vraagprijs voor Hakim Ziyech, salariseisen echter veel te gortig voor Ajax'

29 augustus 2022 15:52 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Chelsea zakt met vraagprijs voor Hakim Ziyech, salariseisen echter veel te gortig voor Ajax"; image source: Pro Shots

De vraagprijs voor Hakim Ziyech blijkt lager te liggen dan aanvankelijk werd aangenomen. In de Kick-off Podcast van De Telegraaf meldt clubwatcher Mike Verweij dat Chelsea is gezakt met de vraagprijs. "Het was oorspronkelijk 40 miljoen, maar inmiddels blijkt dat ze genoegen nemen met 25 tot 30 miljoen euro", aldus Verweij. "Je moet hem alleen 10 miljoen euro per jaar gaan betalen. Als je hem dan voor vier of vijf jaar wil binden, wordt het een project van 80 miljoen. Geen club in Nederland gaat daaraan beginnen."
Tags

chelsea ziyech gortig salariseisen verweij kick nederland podcast project telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Klaiber, Magallan en Pieri gratis weggeven en er komt ook salarisruimte, plus Ziyech water bij de wijn doen en je slaat drie vliegen in 1 klap.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat denk je dat dit doet met de verhoudingen binnen Ajax?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zou mooi zijn. Maar denk dat de wijn voor Ziyech behoorlijk naar water zal smaken dan. Denk dat Ajax niet hoger kan en mag gaan dan 5 miljoen.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Salaris plafond gaat steeds verder omhoog bij Ajax, de huidige salarissen waren onder de Boer ook niet mogelijk. Zeker is 10 miljoen onmogelijk maar ik heb begrepen dat Ziyech twee gesprekken heeft gehad met Huntelaar, als alles zover uit elkaar ligt dan ben je na 1x toch klaar.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Graag of niet Ziyech, 10 miljoen salaris kan echt niet.
En we hebben Sontje Hansen ook nog (als hij tenminste bijtekent).
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hansen gaat hem niet worden ben ik bang. Was vanwege ziekte van zijn moeder lange tijd totaal uit vorm, en daar lijkt maar geen verandering in te komen. Laatst nog een leuke wedstrijd, maar dat soort oplevingen zijn zeldzaam geworden. Of het desinteresse is of met de moed in de schoenen rondlopen weet ik niet, maar er is niet veel meer van over.

Ik denk dat hij er over nadenkt om zijn contract niet te verlengen en op basis van de naam Ajax een klapper te maken. Dan kan hij de rest van zijn leven wat gemakkelijker beginnen.

Jongens die zo ver zijn weggezakt komen zelden nog terug op niveau.

En Ziyech of Hansen is überhaupt totaal geen vergelijking nu en zal dat ook nog niet zijn binnen twee jaar.
+4/-0

1 jaar geleden
Onzin. Hakim weet ook wel dat 5 miljoen het maximum is. Hij snapt ook wel dat hij niet het dubbele van de één na best betaalde gaat verdienen.
+3/-0

1 jaar geleden
Linksom of rechtsom, komt wel goed.
+2/-1

1 jaar geleden
Bij Ajax 5 miljoen per jaar verdienen is ook niet slecht toch
+2/-0

tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Salaris 5 miljoen en tekengeld.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Tekengeld bij een transfer waar een afkoopsom wordt betaald? Lijkt me niet.
+1/-1

1 jaar geleden
Ziyech zal ook wel begrijpen dat hij geen 10 miljoen zal verdienen bij Ajax. Hij zal water bij de wijn moeten doen. Rond de 5 miljoen is ook een mooi bedrag en hij is zo een beetje verzekerd van een basisplaats. Dat er gesprekken gevoerd worden is al een goed teken.
+1/-1

1 jaar geleden
Geloof er helemaal niks van antonny is ook nog niet verkocht zodra dat zo is zul je ziyech gepresenteerd zien in een ajax shirt dit is gewoon een tranfer spel van de krant!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, en morgen komt er een Italiaanse transferexpert met het nieuws dat Ziyech toch komt, maar helaas meldt overmorgen het extreem betrouwbare FeyenoordTransfernetwerk dat het toch niet doorgaat, maar dan blijkt volgens de Engelse tabloids dat Ziyech toch komt, alleen wordt vervolgens via een YouTube filmpje van Aad de Mos gemeld dat Ziyech definitief niet komt. Tenminste tot het Sinterklaasjournaal eindelijk bekend mag maken dat het officieel rond is.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij zo graag wil, dan vraagt hij toch geen 10 miljoen salaris? Principieel weigeren als Ajax zijnde.
+1/-1

1 jaar geleden
Kreeg Haller niet ook al iets van 6.5M per jaar? volgens mij moeten we elkaar wel ergens in het midden kunnen vinden. Als Chelsea echt genoegen neemt met 25M dan moet dit toch mogelijk worden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Haller zat op 4,5 miljoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Salaris-eisen zijn veel te gortig.. Bovendien : Ziyech is niet de Verlosser .. !
Zo goed als menigeen hem ophemelt is hij bij lange na niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Als ie terug gaat naar 4 miljoen per jaar (wat hij had), dan is hij welkom. Anders houdt het op. Hij moet zich realiseren dat hij alweer 29 is. Geen restwaarde + hoog salaris + flinke transfersom = no go.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat je Ziyech wel 5 a 6 miljoen kunt geven, ook rekening houdend met de inflatie. Verder verdien je het geld op sportieve basis wel terug, zoals ook het geval was met Tadic en Blind. Voor de continuïteit is het van belang om een ervaren kracht die nog in zijn beste voetbaljaren zit te halen. Het zal me niet verbazen als volgend jaar of het jaar erop Donny van de Beek wordt teruggehaald. Klaassen zal tegen die tijd denk ik vertrokken zijn.
+2/-2

1 jaar geleden
Ik denk dat Ziyech maar eens met Winston Bogarde moet gaan praten hoe je dat doet bij Chelsea ,niet spelen en wel veel beuren
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst