Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Ik trek me helemaal niets aan van die oerwoudgeluiden'

28 augustus 2022 15:03

In gesprek met ESPN gaf Brian Brobbey aan dat de wedstrijd tegen FC Utrecht erg lastig was. "Zeker in de tweede helft was het vooral strijd. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, dat is uiteindelijk het belangrijkste", aldus Brobbey. "We wisten dat we Redan en Dost moesten blokken en dat hebben we heel goed gedaan."

Brobbey kwam zelf weer tot scoren, waarop in het stadion oerwoudgeluiden te horen waren. "Ik heb het niet gehoord. Na de wedstrijd hoorde ik het van mijn broer", zo gaf de aanvaller aan. "Het doet me eigenlijk niet zo veel. Het is hun probleem. Misschien krijgen ze wel een boete. Mij boeit het niet zo veel."

De spits is het wel eens met de opmerking dat dergelijke geluiden een belediging zijn. "Maar ik trek me er helemaal niets van aan. Nogmaals, het boeit me niet", zei hij daarover. "Sommige spelers die van het veld zijn gelopen begrijp ik wel. Het is natuurlijk niet leuk om te horen. Maar we stonden met 0-2 voor. Het boeit me niet. Laat ze lekker praten. Wij hebben gewonnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey oerwoudgeluiden belediging blokken dost espn redan utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht