Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hoopt toch op Kezman en Van Bommel tegen Ajax

17 oktober 2003 00:39

Verslaggever: RvN

Nadat eerder leek dat PSV zowel Kezman en Van Bommel zou moeten gaan missen in het duel tegen Ajax, kan dara toch weer een vraagteken achter gezet worden. Kezman kreeg vrijdagochtend schorsing van twee wedstrijden als gevolg van zijn rode kaart. De Joegoslaag gaat echter in beroep en mag gedurende dat beroep gewoon in actie komen. De vraag is of het hoger beroep vanwege het Europese treffen van PSV komende week plaats kan vinden voor het duel tegen Ajax. De tuchtcommissie stuurt daar wel op aan, maar PSV hoopt dat te voorkomen. Mark van Bommel zou volgens berichtgeving in het Algemeen Dagblad het duel tegen Ajax zeker missen wegens een buikblessure, hij zou mogelijk zes weken uitgeschakeld zijn. Vandaag werd dat bericht ontkend door de middenvelder. Hij hoopt volgende week tegen AEK Athene alweer in actie te kunnen komen.

Donderdag liet Ronald Koeman op de persconferentie weten over de beste selectie in Nederland te beschikken. Volgens hem zal het missen van een paar spelers Ajax op dit moment weinig kunnen deren. "Ik denk dat PSV het meer merkt als bijvoorbeeld Kezman en Van Bommel wegvallen." Of we dat ook zullen kunnen zien is dus nog de vraag.

Meer op




Tags

bommel kezman beroep aek buikblessure dara deren joegoslaag koeman nederland stuurt tuchtcommissie vraagteken wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam