Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United komt met nieuw bod van 90 miljoen euro voor Antony'

26 augustus 2022 19:24 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Manchester United komt met nieuw bod van 90 miljoen euro voor Antony"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Manchester United zich met een nieuw bod heeft gemeld bij Ajax voor Antony. De club van Erik ten Hag heeft 90 miljoen euro over voor de aanvaller. Onduidelijk is nog of het bedrag inclusief of exclusief bonussen is. Ajax heeft vrijdag tegenover Antony, zijn twee zaakwaarnemers en zijn broer laten weten niet mee te willen werken aan een transfer omdat er geen goed alternatief voor handen is.

Antony heeft tijdens het gesprek met Klaas Jan Huntelaar en Gerry Hamstra laten weten nog steeds niet te willen trainen. Volgens De Telegraaf lijkt hij te moeten hopen dat financieel directeur Susan Lenderink en de Raad van Commissarissen ingrijpen omdat het weigeren van 90 miljoen euro bedrijf-economisch een enorm risico vormt.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

antony telegraaf economisch gerry hag hamstra huntelaar lenderink susan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Oke, en eerder hadden ze al 94 en 100 miljoen geboden. Wat wordt het volgende? 30 miljoen?
+5/-0

 
1 jaar geleden
100 miljoen, wanneer dan? hadden ze gelijk moeten doen
+1/-0

1 jaar geleden
Triest verwend ventje, ben hem al kotsbeu. Lekker oprotten als het hier zo n strafkamp is.
90 miljoen pakken en door, Ajax is wel wat groter dan meneer Dos Santos.
+2/-2

1 jaar geleden
đź’Ż!! Niets meer, niets minder!
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
90 en 94 miljoen wordt door elkaar gebruikt. Telegraaf gaf eerder hoger dan 90 miljoen aan, Sky had het over 94 miljoen inclusief bonussen. Hoe het ook zij, een bod van 90+ miljoen weigeren is inderdaad een bedrijfs-economisch risico dat je niet kunt nemen. Terugdenkend aan Neres (45 miljoen op geboden, uiteindelijk vertrokken voor 15 miljoen), speel je anders gewoon met vuur. Antony aanpakken wordt een doel op zich voor tegenstanders. Bovendien is precedentwerking ook nog een factor. Als je in de toekomst nog Brazilianen wil op kunnen blijven pikken, dan moet je niet dwars gaan liggen als er een bod op tafel ligt dat 60 tot 80 procent boven de reële marktwaarde ligt en 56% van je jaarbegroting bedraagt. Dat de alernatieven momenteel minder zijn, is zeker waar. Maar dat Antony niet al te lang ging blijven, was vorig jaar zomer ook al duidelijk. Daarom wilde Overmars Conceicao afgelopen winter al halen. Het is nu aan Ajax om tot een verstandige oplossing te komen, die voorkomt dat Berghuis op rechtsbuiten komt te spelen, maar welke een doorbraak van Conceicao / Hansen niet in de weg staat.

En laten we eerlijk wezen, een jeugdig talent in de basis gooien in een elftal met voldoende balans en ervaring, heeft in het verleden vaak genoeg uitstekend uitgepakt.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet even niet dat er een flink deel moet worden afgestaan hè.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt, hou je nog steeds 55 a 60 miljoen pure winst over. We gaan nu toch niet doen alsof dat peanuts zijn toch? We hebben Antony zelf toch ook voor 17 a 20 miljoen gehaald. Van de winst kun je dus drie Antony's halen, mits je goed scout. Maar het handelen van de Ajax directie lijkt er een beetje op te duiden dat ze niet hadden verwacht dat United Martinez EN Antony zou halen. Ze dachten na de Martinez transfer wel safe te zitten. Maar in principe is plan B al binnen met Conceicao. En dan kun je nu kiezen om Hansen daarachter een kans te geven of een aankoop te doen die er direct staat. Maar met 55 a 60 miljoen in je oorlogspotje, is alleen je eigen creativiteit de grens van je mogelijkheden.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik vind het een mooi bedrag, maar als je er meer uit kunt halen, moet je dat natuurlijk doen nu de deadline nadert. United zal hem sowieso halen, aan Gakpo hebben ze niets. Dat hebben ze onlangs gezien. Antony was geweldig in zijn laatste wedstrijd, dus ergens wel goed dat hij nu niet speelt. Straks heeft hij een mindere wedstrijd en denkt United: 70 miljoen, take it or leave it.
+4/-0

1 jaar geleden
Ajax heeft genoeg geld dus ze hoeven hem nu niet te verkopen. Als je in de winterstop of volgende zomer 70 miljoen krijgt is het ook meer dan prima. Bedrijfseconomisch risico het zal allemaal wel maar met het Wk voor de deur zal zijn marktwaarde echt niet zoveel dalen en dan heb je tenminste een selectie waar je mee aan kan komen in de CL. Zonder Antonty (en Ziyech) is het allemaal een stuk minder. En wat willen we nu eigenlijk? Juist ja, ver komen in de CL.
+2/-0

1 jaar geleden
90 miljoen euro kun je eigenlijk niet weigeren. Gewoon accepteren en doorgaan met Kudus, Hansen en Conceicao.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal