Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antony dient officieel verzoek in bij Ajax, manager al op huizenjacht in Manchester'

25 augustus 2022 00:57 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Antony dient officieel verzoek in bij Ajax, manager al op huizenjacht in Manchester"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Antony intern bij Ajax de druk verder heeft opgevoerd. De Braziliaan wil binnen 48 uur zijn transfer naar Manchester United rond maken en heeft Ajax officieel verzocht mee te werken aan een transfer. Sinds vrijdag trainde de aanvaller al niet meer mee, terwijl zijn management in Manchester al op huizenjacht is.

Bij Ajax was de verwachting dat Antony de draad weer op zou pakken indien het niet tot een vertrek zou komen deze transferperiode. In een gesprek met Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar heeft de aanvaller echter laten weten dat het ontnemen van zijn droom om in de Premier League te kunnen spelen er hard in zou hakken. Een verzoek om de training weer te hervatten bleek ook tevergeefs.

Antony heeft zelf al een persoonlijk akkoord met Manchester United over een contract voor vijf jaar. In het gesprek met Hamstra en Huntelaar confronteerde hij hen ook met de belofte die Marc Overmars hem had gedaan dat hij op korte termijn al naar de Premier League zou kunnen vertrekken na zijn komst naar Ajax.

Het management van de Braziliaan stipte bovendien ook een precedentwerking aan. Indien Ajax de deal blokkeert, zet het de eigen reputatie in Brazilië en ook de andere Zuid- en Midden-Amerikaanse landen op het spel van ideale tussenstap naar de Europese top. Invloedrijke zaakwaarnemers uit Brazilië kunnen er in de toekomst dan voor kiezen om niet meer met Ajax samen te willen werken.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

antony huizenjacht braziliaan hamstra huntelaar belofte blokkeert gerry ontnemen overmars precedentwerking reputatie stipte telegraaf tevergeefs tussenstap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bah wat een vervelende houding...
Je zou bijna een transfer laten mislukken en dan maar lekker op de bank.
+2/-1

1 jaar geleden
Niet laten chanteren door een pikkie van 22.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Begrijpelijke reactie. Ook van zaakwaarnemer en Sao Paolo maar zo werkt het niet. Antony staat onder contract.

Ik zou hem voor 80 miljoen verkopen met de afspraak dat hij tot het WK voor Ajax uitkomt omdat we anders zelf een acute probleem hebben op rechts. Die plusminus 100 miljoen voor Antony kan Ajax namelijk verdienen als het gaat overwinteren in de Champions League inclusief recettes, merchandising etc..

Dergelijke belangen wegen zwaarder dan het gepiep aan de overkant
+2/-0

1 jaar geleden
Ajax zou een officieel verzoek moeten indienen bij Antony dat ze hem gewoon aan het contract houden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gewoon een kopietje van zijn contract in zijn locker leggen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos