Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert derde tenue voor komend seizoen

24 augustus 2022 10:21 - Ajax.nl
Foto: Ajax.nl

Ajax presenteert derde tenue voor komend seizoen; image source: Ajax.nl

Ajax heeft via de officiële kanalen het derde tenue voor komend seizoen gepresenteerd. Hiervoor werkt het samen met het Amsterdamse modemerk Daily Paper. Het tenue is een eerbetoon aan de Amsterdamse straatvoetbalcultuur en de gouden generatie. Het shirt is overwegend in het goud, maar via een transparant watermerk zijn daar 9 prominente Amsterdamse straatvoetbalpleintjes te zien.

Via de rood/zwarte baan en de witte logo's komen ook de kleuren van de Amsterdamse vlag in het ontwerp, terwijl de baan op het shirt ook een verwijzing is naar de kenmerkende baan op het thuisshirt van Ajax.

Ajax zal verder in een zwarte broek met witte details gaan spelen, terwijl ook de kousen goud zijn. Deze hebben een rood/zwarte band. Op de retailversie van het shirt en het broekje staat onder het logo van Ajax ook Daily Paper. Vanwege regelgeving zal dit niet op het tenue staan waar Ajax in gaat spelen.

Meer op Ajax.nl




Tags

tenue baan goud logo paper broek eerbetoon generatie kenmerkende kousen modemerk ontwerp prominente retailversie straatvoetbalcultuur straatvoetbalpleintjes thuisshirt transparant verwijzing vlag watermerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi shirt maar het zou echt af zijn geweest als er in de zwarte baan, ton-sur-ton, zwarte Andreaskruizen hadden gestaan.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk Alvarez blijft;-)
+1/-0

Echt zo`n shirt van you love it or you hate it.
Sowieso een opvallend shirt voor in je collectie als je ze verzameld.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer van de zwarte broek, die moet natuurlijk ook gewoon zandkleur zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jammer van dat shirt. Een shirt met fotootjes erop, dat deden ze in de jaren 80 en 90, zo lelijk. De logos van de twee kleding sponsors en het Ajax logo in wit zijn nauwelijks zichtbaar, het ziggo logo valt ook half weg. Buiten dat de kleurencombinatie goedkoop oogt terwijl het goud moet uitstralen, is het hele design slecht. Daily Pauper.
Dat NEC logo op de achterkant, wie staat het toe het Amsterdamse wapen te verkloten? Wie?
+1/-0

1 jaar geleden
Mij benieuwen wanneer Eth ook al onze shirts wil kopen...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nouja, laten we het hopen, hij zal vast de enige zijn
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het een leuk shirtje. 100% halen!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het een lelijk shirt. Ze hadden de baan dezelfde breedte moeten geven als in het eerste tenue.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht