Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Bassey: 'Uiteindelijk was het genoeg voor de drie punten'

21 augustus 2022 19:09

In gesprek met ESPN keek Calvin Bassey tevreden terug op zijn basisdebuut bij Ajax. "In de eerste helft begonnen we wel beter dan in de tweede helft, maar uiteindelijk was het genoeg voor de drie punten", aldus Bassey. "In sommige wedstrijden gaat het niet lukken om goed te spelen. Dan moet je zorgen dat je gewoon wint. Dat hebben we vandaag goed gedaan."

Gevraagd werd of het een groot verschil is om te spelen voor Ajax of Rangers FC. "Natuurlijk. Ajax staat bekend om het tiki-taka voetbal", zo gaf hij aan. "Je komt dan op heel andere posities in het veld aan de bal. Het is voor mij nu nog wennen en mijn medespelers leren te begrijpen."

Bassey heeft geen tijdspad in zijn hoofd wanneer hij volledig gewend zal zijn. "Sommige spelers hebben een maand nodig en bij sommige spelers duurt het een jaar", zei hij daarover. "Je weet het nooit. Ik zal blijven leren en als een spons alles in me op blijven nemen."
Tags

bassey basisdebuut espn rangers spons taka tijdspad tiki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons tahirovic vos weghorst zirkzee