Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'De drie punten zijn het belangrijkst'

21 augustus 2022 16:51

In gesprek met ESPN gaf Steven Bergwijn aan dat de ploeg hard moest werken tegen Sparta. "Het was een zware wedstrijd, maar de drie punten zijn het belangrijkst", aldus Bergwijn. "In de rust hadden we al besproken dat het tempo omhoog moest. Als dat gebeurt, maak je er nog een paar. Dat deden we alleen niet en dan is het een beetje gezapig."

Ajax was ook zoekende omdat Antony ontbrak. "Steven Berghuis heeft andere kwaliteiten en dat heeft hij vandaag ook weer laten zien", zo gaf hij aan. "Antony heeft wel meer diepgang, maar hij was er nu niet. Dan moet je het dus anders gaan doen."

Bergwijn ging zelf ook meer zwerven op het veld. "Ik kwam niet veel in het spel voor, dus toen ging ik dat doen. In het middenveld kwam ik veel meer aan de bal. Dat was voor mij wel lekkerder", zo gaf hij aan. "We moeten gewoon door. Je kan niet iedere wedstrijd met 6-1 winnen. Vandaag was het minder, maar dan is het belangrijk dat je de drie punten mee naar huis neemt."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn antony berghuis diepgang espn gezapig lekkerder sparta zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos