Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax weigert om de tafel te gaan met Manchester United over transfer van Antony'

21 augustus 2022 11:53 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax weigert om de tafel te gaan met Manchester United over transfer van Antony"; image source: Pro Shots

De Telegraaf bevestigt de berichtgeving dat Antony ontbreekt in de wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel tegen Sparta. De club weigert echter te voldoen aan de eis van de aanvaller om met Manchester United om de tafel te gaan. Ajax wil Antony niet kwijt en zeker niet voor een bedrag onder de 100 miljoen euro. De club ziet zijn houding vanwege de brede selectie niet als een probleem en houdt hem in het uiterste geval tot 1 september aan de kant.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

antony sparta telegraaf uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Juiste stellingname als je speler niet wil laten gaan.
De club niet laten gijzelen door één speler.
+6/-0

1 jaar geleden
Heel goed! Wat mij betreft het allerbelangrijkste punt:

Als Antony op de lange termijn niet meer aan spelen toekomt dan komt gegarandeerd het WK (inclusief basisplaats) voor hem ook op de tocht te staan. En dat is op zo'n korte termijn echt wel het laatste wat je wil als voetballer.

Dus het is voor Antony een kwestie van inbinden, je uiterste best blijven doen voor Ajax, gewoon lekker voor Ajax blijven voetballen, aan de hand daarvan een basisplaats afdwingen, prijzen pakken en met de nodige prijzen op zak dus naar het WK gaan.

Het één heeft direct verband met het ander en onderaan de streep is Ajax hoe dan ook de baas.
+4/-0

 
1 jaar geleden
De Tweede mening je hebt volkomen gelijk antony is werk aan het weigeren, omdat hij perse naar man united wil en de reactie van ajax is terecht. hij had beter op de training kunnen verschijnen en er samen over kunnen praten dat was een betere oplossing geweest. hij is niks meer dan ajax zelf.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat beide partijen wat voorzichtig zijn en weten dat United uiteindelijk wel over de brug zal komen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Yup denk ik ook. Transfer komt echt wel rond, maar alleen als United de vraagprijs neerlegt.
+4/-0

1 jaar geleden
Vooropgesteld: Ik vind Antony echt een fantastische speler. Technisch, snel, onvoorspelbaar, actie in huis en een geplaatst schot. Wellicht de beste rechtsbuiten die ooit bij Ajax gespeeld heeft. Toch heeft Antony drie minpunten: zijn schoten zijn bijna altijd met de binnenkant van zijn voet, waardoor het geplaatste schoten zijn maar vaak zijn de schoten daarom wel zacht genoeg dat de keeper de bal kan wegtikken. Daarnaast ziet hij zijn medespelers wel eens over het hoofd omdat hij te graag zelf wil scoren. Laatste minpunt: hij kan echt helemaal niets met zijn rechtervoet. Het prijskaartje van 100 miljoen is naar mijn mening nog steeds absurd hoog. Enigszins begrijpelijk, want je kunt op korte termijn niet zomaar een nieuwe Antony aantrekken. Aan de andere kant mocht United niet hoger willen gaan dan 90 miljoen, dan zou ik het toch een te hoog risico vinden hem niet te verkopen. Een gekke gedachte, maar Ronaldo wil heel graag weg en wil perse CL spelen, Antony wil de heel graag naar Manchester. Zou het misschien een optie zijn om Ronaldo een jaar te huren en Ajax een kleine korting kan geven op de transfersom (bijvoorbeeld verkopen voor 88 miljoen?) Ronaldo sluit toch perfect aan bij het technische spel van Ajax en zal de eredivisie helemaal kapot schieten? De shirtjesverkoop en merchandising alleen al zou een gigantische boost krijgen internationaal.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En wie gaat zijn salaris van €450.000 per week betalen? Dat is 23,5 miljoen voor één jaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat geld is in Brobbey gestoken ...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, ik heb het over een huurcontract, dus een deel zou United nog moeten betalen en een deel zal Ajax moeten betalen. Daarnaast zou Ronaldo ook wat moeten inleveren. Wil je bij een CL club voetballen of niet? Puur voor het geld gaat hij niet meer, anders wilde hij wel blijven.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Wellicht de beste rechtsbuiten die ooit bij Ajax gespeeld heeft. (...)



Weet Sjaak Swart dit?

open/sluit de onderstaande quote:

(...) Toch heeft Antony drie minpunten: zijn schoten zijn bijna altijd met de binnenkant van zijn voet, waardoor het geplaatste schoten zijn maar vaak zijn de schoten daarom wel zacht genoeg dat de keeper de bal kan wegtikken. Daarnaast ziet hij zijn medespelers wel eens over het hoofd omdat hij te graag zelf wil scoren. Laatste minpunt: hij kan echt helemaal niets met zijn rechtervoet. Het prijskaartje van 100 miljoen is naar mijn mening nog steeds absurd hoog. (...)



Daarom moet Ajax nu handelen. Er is geen garantie dat je dit geld ooit nog voor hem gaat krijgen.

Welke club heeft er nog meer belangstelling voor Antony en schermt met dit bedrag?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oei, lastig te vergelijken. Sjaak Zwart is een icoon natuurlijk. Ik moet bekennen dat Zwart voor mijn tijd was, 15 jaar zelfs..
+1/-0

 
tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Laat die stoorzender Ronaldo maar lekker wegblijven.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal