Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijden tegen Sparta worden afgelopen seizoenen steeds in winst omgezet

19 augustus 2022 16:07

Voor Ajax wacht er zondag weer een uitwedstrijd in de Eredivisie. In Rotterdam zal de ploeg van Alfred Schreuder het moeten opnemen tegen Sparta. Zij begonnen het seizoen met een 0-0 gelijkspel tegen sc Heerenveen en verloren afgelopen speelronde met 2-3 van AZ.

Ajax speelde voor de Eredivisie al 56 keer eerder tegen Sparta in Rotterdam. Tot nu toe werden 27 ontmoetingen omgezet in winst, eindigde 12 ontmoetingen in een gelijkspel, terwijl Sparta 17 keer te sterk bleek. De laatste zes ontmoetingen werden allemaal in winst omgezet.

Sinds dit seizoen is er bij Sparta een flinke wijziging geweest. Niet alleen binnen de selectie met liefst 11 nieuwe spelers, maar de club speelt ook weer op natuurgras. Sinds 2014 speelde Sparta op kunstgras, maar daar is afgelopen maand een einde aan gekomen.




Tags

sparta eredivisie alfred heerenveen schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht