Transparent
Inloggen
Sluiten

´Antony niet aanwezig op trainingsveld van Ajax´

19 augustus 2022 14:54 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

´Antony niet aanwezig op trainingsveld van Ajax´; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Antony vrijdag niet heeft getraind bij Ajax. Hoewel de aanvaller wel op De Toekomst was, verscheen hij uiteindelijk niet op het trainingsveld. Ajax wilde het nieuws niet bevestigen nog ontkennen, waardoor de reden van de absentie nog onduidelijk is. Eerder op de dag schreef Fabrizio Romano al dat het onduidelijk is of de Braziliaan dit weekend zal meespelen tegen Sparta.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

antony braziliaan fabrizio ontkennen romano sparta telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De Braziliaanse muiterij is begonnen.
Die actie zoals tegen Groningen heeft hij niet voor Ajax gemaakt of voor zijn supporters maar voor eigen eer en glorie.
+2/-4

1 jaar geleden
Jammer dat Ajax geen duidelijkheid geeft. Dit zorgt alleen maar voor speculaties. Voor hetzelfde is hij gewoon ff niet fit ofzo.
+3/-0

1 jaar geleden
Als Ajax er netto 100 miljoen aan overhoud moet je maar doen. Zijn oude club krijgt ook nog 20% van de winst die Ajax maakt. 100 miljoen kan je eigenlijk niet weigeren. Dan heb je 220 miljoen euro binnen geharkt. Heb je al je aankopen er dik en en sta je nog vol in de plus.
Krijgt Antony maandag direct 0-4 klop van United.
Zondag lekker onze Portugese vriend in de basis zetten.
+3/-4

1 jaar geleden
Bij een bod van 100 miljoen verkopen, je team her en der nog versterken en lekker het seizoen in.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat die jongen vandaag niet op het veld staat is niet zo vreemd. Die kan het drievoudige per jaar gaan verdienen en voor elke Zuid-Amerikaan is de keus dan niet moeilijk meer. Wie in Brazilië geweest is begrijpt ook waarom die jongen zijn hoofd op hol is nu.
En laten we eerlijk zijn, de v/d Beekjes, de Klaassens etc. gingen ook. Zo werkt het nu eenmaal. Ajax zag de bui al hangen en de twee H's hebben er heel handig snel nog een ander prijskaartje opgehangen waardoor Ajax een bizar vermogen gaat vangen. Miljoentje meer of minder maakt niet eens zo veel uit want het met de bonussen gaan we bij de 100 miljoen uitkomen.
Ik hoop dat Schreuder de ballen heeft om niet weer Berghuis rechtsbuiten te zetten maar dat hij doorschakelt naar Kudus/Conceicao dan voorspel ik dat we Antony heel snel vergeten zijn. Kudus is potentiele wereldklasse en die Conceicao heeft ook talent. Laat de geldwagen maar voorrijden en doorschakelen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Van de andere kant; je weet ook hoe het bij Ajax werkt, als Antony verkocht wordt en Conceicao wordt voor de leeuwen gegooid en we winnen niet, dan is die jongen dus wel gelijk klaar. Dan kun je wellicht beter met Berghuis starten en Conceicao eventueel inbrengen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, alleen zou ik Kudus opstellen. Die heeft in de voorbereiding en de competitie op alle drie de posities voorin zeer goed gespeeld en die verdiend zijn kans.
+2/-0

1 jaar geleden
Schijnt dat Ziyech optie nummer 1 is mocht Antony echt vertrekken
+3/-0

 
 
1 jaar geleden
Zou een prima 'ruil' zijn. Net zoals Schuurs out, Kaplan in op het eerste oog ook een prima zet is.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Bron? Ik zie Zyech namelijk nog niet komen, die zal waarschijnlijk eerder uit willen komen in de Italiaanse of Spaanse competitie voordat hij terugkomt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
@Hamstelaar op Twitter. Heeft ongeveer alle inkomende transfers deze zomer als eerste genoemd. Huur met optie tot koop zegt hij en dit zou al sinds zondag spelen
+3/-0

 
1 jaar geleden
Huur met optie tot koop zou perfect zijn. Zo overbrug je een jaartje en daarna zie ik Blind bijv. stoppen wat grootverdieners betreft. Ook Klaassen zal vertrekken bij gebrek aan speeltijd. Tadic wordt ook een jaartje ouder en zal wat minder gaan spelen, dus perfecte timing ook om eventueel door te selecteren.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat als Ajax aanklopt, Ziyech toch voor Ajax kiest. Hij weet wat hij aan de club heeft en andersom. En het zou wel passen binnen het beleid van afgelopen jaren om een ervaren speler (terug) te halen (Tadic, Blind, Klaassen). Alleen vind ik dan wel dat we dan teveel grootverdieners op de loonlijst hebben staan.. Sportief is Ziyech altijd een aanwinst, maar financieel moet je het niet te bont maken.
+3/-0

1 jaar geleden
Stel, je dwingt Antony gewoon om te blijven. Wat dan? Dan is hij een tijd gepikeerd. Nou en? Uiteindelijk gaat hij echt wel weer ballen. En met het WK weet je dat hij sowieso meer waard gaat worden. Ik snap dus niet waarom het per se nu moet. Ook niet voor 100 miljoen (al wordt het natuurlijk gewoon 80 + bonussen).
+2/-1

 
1 jaar geleden
Het ijzer moet je smeden als het heet is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Precies. €80 miljoen of meer krijg je nooit meer voor hem.
+3/-2

1 jaar geleden
Ziyech terughalen ? Nee.
Je kunt de huidige samenstelling van de selectie niet vergelijken met het elftal eerder met Ziyech.
De samenstelling van de huidige selectie is veel gevarieerder als eerder.
Er zijn nu andere type spelers met meerdere mogelijkheden om op verschillende manieren en posities te kunnen spelen. Deze selectie aardig bezig beter samengesteld te worden met een dubbele bezetting van in ieder geval dezelfde potentie in kwaliteit. Dat was toen niet het geval.
Ziyech is dan weer zo'n speler waarmee dit weer beperkt wordt door hem weer op de rechtsbuitenplek neer te zetten. Dit terwijl Ziyech niet eens een echte rechtsbuiten is. In zijn tijd had je een vaste basis van 11 spelers, met een vaste nummer 12 hooguit 13 als reserve.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Breekt de Ajax zichzelf nu plotsklaps af? Kudus ook weg? Waar zijn ze mee bezig?
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Kudus verkopen zou in mijn ogen een van de grootste missers in vele jaren zijn.
Het feit dat Everton een wisselspeler van Ajax als versterking voor hun basis in een veel zwaardere competitie ziet is daarvan eigenlijk al een bevestiging. Zeker na de Klaassen mispeer die Everton gemaakt heeft bij Ajax.
In niet een speler zit nog de rek die in Kudus zit. Zijn begin was sensationeel. Zijn blessures gooiden hem terug maar nu is de oude Kudus weer terug. Hij is met afstand de beste middenvelder en is zo goed dat hij zelfs moeiteloos op elke positie voorin kan spelen.
Ik zou dit een bizarre mispeer vinden als Kudus voor een miljoen of 15 verkocht zou worden. Zeker nu Antony voor een vermogen verkocht wordt waardoor de financiële situatie voor de komende jaren gewaarborgd is. Kudus kan echter een giga meerwaarde gaan opleveren als hij zo door gaat. Zeker met een WK voor deur waar hij in tegenstelling tot Antony wel basisspeler is waardoor zijn waarde gigantisch kan stijgen in een paar weken. Om hem dan nu te verkopen voor heel weinig zou heel erg dom zijn want met de miljoenen voor Antony kan Ajax nog jaren kaviaar binnen halen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik zou niet weg gaan als ik antony was je bent daar gedoemd om te mislukken in manchester een slangenhol.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Grapjas ik ben 47 dus dat word hem zeker niet. Maar ik zou het opzich wel heel jammer vinden als anthony naar manchester zou gaan maar ja als je 3x meer kunt verdienen is dat niet zo gek natuurlijk zouden we zelf waarschijnlijk ook hebben gedaan. Maar of hij daar ook zo goed aan voetballen toekomt moet je natuurlijk maar afwachten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, als je bekend bent met de situatie Manchester United wil je daar niet voetballen.
Zag net een lijst bij Voetbal Offside waarop stond hoeveel bekende voetballers onlangs geweigerd hebben om voor die club uit te komen. Het zegt veel.
+1/-0

1 jaar geleden
Het schijnt dat Ajaxx ,Ziyech gast huren . Als Antony weg gast
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos