Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wijst bod van 80 miljoen euro op Antony af'

18 augustus 2022 22:45 - David Ornstein
Foto: Pro Shots

"Ajax wijst bod van 80 miljoen euro op Antony af"; image source: Pro Shots

Volgens de Britse journalist David Ornstein heeft Ajax een bod van Manchester United op Antony afgewezen. De ploeg van Erik ten Hag heeft 80 miljoen euro geboden voor de Braziliaan, maar dit werd direct afgewezen. Ajax is niet van plan om de aanvaller te laten vertrekken. Of Manchester United nog een bod gaat uitbrengen is onduidelijk.
Tags

antony braziliaan hag ornstein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Opzouten Ten Hag, je hebt nu wel genoeg gekocht!
+4/-1

 
2 maanden geleden
Hij heeft er vooralsnog maar 1 gekocht bij ons. En Antony voor een bedrag rond de 100 miljoen, gelijk doen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Nou, ik vind het wel genoeg! Hij gaat z'n budget maar lekker ergens anders besteden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Spelers komen en gaan. En als ze gaan, het liefst voor de jackpot. Wat dat betreft heb ik dan liever dat United dan bij ons shopt.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Lekker bezig H2! Antony moet dit jaar nog in Amsterdam blijven, ik zou hem zelfs voor 100 miljoen niet verkopen. Behalve als er nog 15% bij doorverkoop komt. Liefst echter nog een jaartje in ons mooie Amsterdam schitteren. Hij is op dit moment de absolute smaakmaker van ons elftal. Alleen een buitenaards bedrag zou ons moeten kunnen bewegen mee te denken aan een verkoop.
+4/-0

2 maanden geleden
Hoopvol bericht. Eindelijk eens de poot stijf houden.
+3/-0

2 maanden geleden
Tuurlijk wijs je het eerste bod af. Man United is wanhopig, dat weten ze bij Ajax ook. Zal wel op 90 plus bonussen uitkomen.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

Tuurlijk wijs je het eerste bod af. (...)Precies. En zeker van het huidige Manchester United. Na de komende nederlaag tegen Liverpool is de paniek nog groter en gaan ze nog gekkere dingen doen.
Gijp noemde net de 30 jarige Casemiro voor €100.000.000,-.

Ajax moet wel beseffen dat geen enkele club dit absurde bedrag voor Antony gaat betalen. Ik heb net Rondo terug gekeken van afgelopen maandag, Gullit en Van Basten waren heel duidelijk over a. Antony en b. het verschil tussen in Nederland of in Engeland voetballen. En wie daar allemaal 'mislukt' zijn: zoals Berghuis, Bergwijn, Tadic, Ziyech, Blind, Haller, Van de Beek.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Tadic is helemaal niet mislukt in Engeland, in 4 seizoenen heeft hij 162 wedstrijden gespeeld.
Omdat hij vanuit Engeland naar Ajax gaat ga je ervan uit dat hij mislukt is?
+2/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Omdat hij vanuit Engeland naar Ajax gaat ga je ervan uit dat hij mislukt is?Dat zei men in Rondo.
Gullit en Van Basten hebben meer verstand van voetbal dan ik.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Bonussen moet je met een club met zo weinig kans en kwaliteit natuurlijk nooit doen. Die kun je dan direct op je buik schrijven.

Btw, die 80 miljoen hadden we een maand geleden toch al weggewuifd?
+1/-0

2 maanden geleden
Volgende bod maar accepteren, zijn opvolger is er al . Berghuis en onze nieuwe Portugese vriend als invaller
+2/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het is Antony, niet Anthony.
+3/-0

2 maanden geleden
Bij een voetbalclub zou het sportieve belang voorop moeten staan, dan zou nu de verkoop van Antony niet verantwoord zijn.
Als CFO zijnde van Ajax, als je tussen de 80M en 100M voor Antony kan krijgen, dan is dat in het financiële daglicht heel veel geld. Zeker in een jaar waar je ook veel geld hebt uitgegeven.
Misschien wel het belangrijkste, hoe staat Antony in dit verhaal?

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren, we weten inmiddels allemaal hoe hypocriet de voetbalwereld is... Het ken nog alle kanten op.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ook zonder Antony hebben we voorin genoeg stootkracht. Natuurlijk zie ik hem ook liever blijven, maar je moet ook denken aan de continuïteit van de club. Dat geld is hard nodig, als je kijkt naar wat er deze zomer gehaald is. Denk aan salaris, etc. Als je Antony voor zo'n hoog bedrag verkoopt, zit je de komende jaren financieel zo goed dat je straks spelers net wat langer aan je kunt binden door ze financieel meer te bieden. Hoe je het ook wendt of keert, als club uit de Eredivisie ben je financieel afhankelijk van transfers vooral. Met sponsor- en tv-gelden alleen red je het niet.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat is precies wat ik zeg als je op de stoel van de CFO gaat zitten
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan zeggen we precies het zelfde zo op een niet-nuchtere maag.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ha ja, we hebben nooit geld ter weinig natuurlijk! Ik begrijp het maar maak me daarover geen zorgen meer bij Ajax. Zo heeft de club onlangs weer een slordige 10 miljoen verdient aan de verkoop van Per Schuurs.

Ik zou daarom de voorhoede lekker laten zo. Niks meer aan veranderen. Ja de trucjes om de trucjes bij Antony moeten er uit. Alhoewel als je met 5 -0 voor staat kan het minder schelen. Dan mag hij van mij een paar keer los.

Rene van de Gijp vond dat Ajax met Bergwijn - Brobbey - Antony een top aanval heeft voor de CL. Ik ook. Mocht Schreuder het zo regelen dat Bergwijn en Antony in de loop van de wedstrijd zelf bepalen wanneer ze vanaf links of rechts opkomen, heeft menig verdedigend partij nog minder grip op ze. Hopelijk word het switchen van helft vervolgd...

In ieder geval is dit scenario ook beter voor Conceicao want hij gaat Antony opvolgen. Over enige tijd zal hij zijn debuut in Ajax 1 maken. Ik kijk er naar uit.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Zelfs als je naar het sportieve belang kijkt is een bedrag van 80 Mlj te verantwoorden hoor. Daarmee kan Ajax zich de komende jaren blijven verbeteren. Als het nu enkele jonge pareltjes weet vast te leggen zou je zomaar een basis kunnen leggen voor een stap naar de Europeese top.
Je moet er niet aan denken dat Antony ernstig geblesseerd raakt of een waardeloos WK speelt ....
+1/-0

 
2 maanden geleden
Een scenario van geblesseerd raken, moet je helemaal niet aandenken...
+1/-0

2 maanden geleden
Ten Hag begint mij een beetje de strot uit te hangen. Brobbey eerst gek maken, toen uit de staf mensen weghalen, nu onze Braziliaan weer gek maken. Kap er lekker mee. Je hebt onze beste verdediger al weggehaald dat is voldoende.
125 miljoen mag je terugkomen en anders haal je dat boertje uit Eindhoven maar die alleen tegen Emmen en Zwolle weet te overtuigen.
De mazzel Erik, succes tegen Liverpool!
+2/-2

2 maanden geleden
We moeten wel realistisch blijven wat wil zeggen als Antony het all time transfer record kan verbreken dan moeten we hem gewoon verkopen. Op die manier kunnen we de komende jaren verreweg de hoogste salarissen blijven betalen en elke keer als we op een positie versterking nodig hebben kunnen we die dan ook halen.
Buiten dit hebben we met Kudus, Conceicao, Berghuis en Tadic vier spelers die op de positie kunnen spelen waarvan de meeste het pure rendement van Antony in goals en assists ook wel halen zo niet gaan verbeteren.
Ik geniet ook van Antony maar het Neres scenario ligt natuurlijk ook altijd op de loer. Dan wel vormverlies, dan wel een zware blessure en weg was de supertransfer.
Met pijn in het hart dus een miljoen of 85 met een miljoen of 15 aan realistische bonussen en dan zeggen we obrigado amigo.
+1/-0

2 maanden geleden
Iedereen die vind dat Antony moet blijven is totaal de weg kwijt. Ajax heeft 80-90 te pakken, tegenover volgend jaar maximaal de helft, wetende dat je Conceicao, Berghuis en eventueel Ihattaren ook voor die positie hebt, die allen tegelijkertijd minder waard worden weegt niet op tegen de eventuele extra paar goals die Antony voor je gaat maken. Je lost je voorhoede probleem op en de onrust die gaat ontstaan op de 10 plek, dat je teamprestatie gaat bevorderen. En je kan eindelijk in een goede keeper investeren, nu ze de mogelijkheid om Cilissen gratis op te halen hebben laten lopen. Er is in feite geen reden, buiten emotionele, te bedenken waarom Ajax nu geen hele grote zakelijke fout maakt.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Hij zou zomaar kunnen schitteren op het WK en direct 40 meer waard kunnen worden. Afbreukrisico is minimaal zelfs.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Je kan blijven dromen maar als je realistisch bent en kijkt voor welke spelers meer als 100 miljoen betaald is, is daar geen speler uit de eredivisie bij. En dat is ook logisch want de NL top staat ver van de Europese top waar ze die bedragen eventueel kunnen betalen. Daarboven is het niet logisch dat Antony in de opstelling bij Brazilie staan nu Rapinha in de basis staat bij Barca. Antony kan na deze zomertransferperiode alleen maar minder waard worden, ook door zijn in 2024 aflopende contract.
+1/-0

2 maanden geleden
Ajax heeft als je de aanvallende middenvelders en de aanvallers bij elkaar optelt zoveel keuze dat het voor iedere voetbalkenner de vraag is hoe gaat Schreuder dit managen. Laat Antony gaan en je krijgt ineens veel meer verschillende mogelijkheden om je elftal te laten spelen. Hoe meer je angstvallig vasthoudt aan bepaalde spelers hoe groter de voorspelbaarheid van het te verwachten spel van Ajax1. De effectiviteit van de acties van Antony komt niet voor niets steeds meer ter sprake bij diezelfde voetbalkenners. Zelfs Schreuder heeft Antony daar al op gewezen.
Haller maakte veel doelpunten voor Ajax. Is zelfs nauwelijks te overtreffen. Toch was iedereen het er over eens dat Brobbey het spel van Ajax meer ten goede zou komen en hij als spits meer zou toevoegen aan het spel van Ajax en ook meer mogelijkheden creëerde voor zijn medespelers. Conclusie: Antony verkopen en de verdediging, gaan versterken met spelers die met inzicht spelen en overzicht hebben naast natuurlijk het verdedigende werk. Onder de maat is het spel van Ajax bij de overname van het spel door de tegenstander. Het ligt dan meestal helemaal open.
+3/-0

2 maanden geleden
Hier krijg ik to h echt Neres kriebels van - hij hoeft maar een kut seizoen te spelen en je krijgt er nog niet eens de helft voor.

Laten we nou niet denken dat wij met de clubs in de PL meekunnen en dit soort bedragen zouden moeten weigeren. Iedereen heeft het over een hypothetisch goed WK maar hij kan er ook zo maar één in zijn eigen doel schieten, hypothetisch gezien.

Met de huidige verdediging gat je de CL toch niet winnen dus dan liever dit geld pakken en investeren in jonge talenten achterin.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette