Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United gaat opnieuw voor Antony'

17 augustus 2022 22:22 - Dharmesh Sheth
Foto: Pro Shots

"Manchester United gaat opnieuw voor Antony"; image source: Pro Shots

Volgens Dharmesh Sheth van Sky Sportss zal Manchester United zich deze week opnieuw melden bij Ajax voor Antony. De huidige club van Erik ten Hag is van plan om een 'gigantisch bod' uit te brengen op de international van Brazilië. Eerder deze transferperiode kwamen beide clubs niet tot een akkoord over een transfersom. De Telegraaf meldde eerder al dat de vraagprijs van Ajax inmiddels is verhoogd naar 100 miljoen euro.
Tags

antony dharmesh hag sheth sky sportss telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geweldig! Wat 3 schijnbewegingen en een goal kunnen uitrichten.

Beheersen Magallán, Klaiber en Pirie schijnbewegingen?
+5/-6

 
1 jaar geleden
Andy v d Meyden effect.
Met één goal miljonair worden en alles weer opneuken.
+2/-0

1 jaar geleden
Ten Hag geeft ons nog een extra 100 miljoen euro voordat hij op straat wordt gezet (met zelf ook een aardig zakgeld).
+9/-0

1 jaar geleden
United is in totale paniekmodus. Misschien gaat het transferrecord van De Jong (86M) er wel aan.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben al blij dat Timber de overstap niet heeft gemaakt. Hem is veel ellende bespaart gebleven.

Als je de MU supporters ook hoort. Organisatorisch is het één grote onoverzichtelijke puinhoop. Iedereen doet maar wat waar de eigenaars, de Glazer family niet meer schijnen uit te komen.

Antony zou voor een [gezonde vervolgstap] eigenlijk als eerste moeten afhaken. Je krijgt er dan weliswaar meer salaris maar sportief lig je daar op rampkoers. Zelf Ronaldo ziet er geen heil meer in en wil liever vertrekken.
+2/-0

1 jaar geleden
Het is voor ons te hopen dat Antony blijft, maar ik vrees dat hij zal vertrekken. In dat geval ben ik heel blij dat hij afgelopen weekend zo briljant was, want daardoor levert hij 15-20 miljoen meer op dan daarvoor (waarin hij nog weinig had laten zien). Ik ben benieuwd wat hij zal gaan opleveren. Ik denk dat het 85-90 miljoen wordt exclusief bonussen. Ajax moet ook een doorverkooppercentage bedingen.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zijn vervanger staat al te popelen om het stokje over te nemen. Ik ben in ieder geval al heel erg onder de indruk van Conceicao.

En wat het transferbedrag betreft, zal Ajax meer dan tevreden zijn met een bedrag boven de 85 miljoen. Zelf verwacht ik 80-85 miljoen + 10 miljoen aan bonussen. Ook Sao Paulo zal hier heel geinteresseerd naar kijken aangezien ze 20% van de winst zullen vangen :)
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dan zou ik eerst Conceicao 90 minuten in het eerste willen zien om te kijken of het een meerwaarde is t.o.v. Antony. Tot dus ver is dat niet gebeurd.
+3/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Dan zou ik eerst Conceicao 90 minuten in het eerste willen zien om te kijken of het een meerwaarde is t.o.v. Antony. (...)Of Ihattaren op rechtsbuiten.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ihatarten lijkt me een prima plan;-) Alleen de man is nog steeds een groot vraagteken en ontbeerd wedstrijdritme. Conceicao maakt eerder kans al denk ik dat Schreuder voorlopig voor Berghuis zal kiezen mocht Antony vertrekken. Daarnaast is Bergwijn een optie en dan Tadic weer vanaf zijn oude stek op links.

In beide gevallen denk ik dat het aanvallende verrassingselement een stuk minder zal worden. Mocht Bergwijn geblesseerd raken haal je de snelheid op de flanken er nog verder uit met de twee dertigers, Tadic en Berghuis. Is de kans bijzonder groot dat we weer een grote gezapige rondo rondom de zestien te zien krijgen. Ik zit daar eerlijk gezegd niet op te wachten. Bergwijn - Brobbey - Antony, is dan zo gek nog niet.

Conceicao is zonder twijfel de oplossing met een vertrek van Antony maar hoe staat hij er voor? Over zijn voetballende kwaliteiten hoeven we het niet te hebben maar hoe zit het fysiek? Is hij in straat om een reeks van wedstrijden in Ajax 1 te spelen? Ik heb geen flauw idee. Vorige week speelde hij met het tweede niet mee. Reden mij onbekend.

Vooralsnog heeft Schreuder met Antony de zekerheid wel. De man heeft twee seizoenen zo'n beetje alles gespeeld inclusief CL. Conceicao moet er nog naar toe groeien, dat is logisch. Vandaar dat ik het voorlopig op Berghuis hou.

De grootste winst voor Ajax met een direct vertrek van Antony zit hem in de 80 a 100 miljoen. Ik vind het geen best scenario want voor het geld hoeft Ajax het niet te doen. Ik zie liever dat Antony volgend seizoen vertrekt, of op zijn vroegst in de winterstop. In ieder geval zorgt het er voor dat Conceicao de tijd krijgt om goed gebracht te worden. Niet per direct half gebakken met mogelijke blessures van dien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Conceicao zat niet bij de selectie van Ajax 1, dus zal wel ziek of geblesseerd zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Conceicao heeft al aardig wat wedstrijden gespeeld in het eerste elftal van FC Porto. Lijkt me dus logisch dat hij het fysiek aankan bij Ajax.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Vrijwel allemaal invalbeurten van minder dan twintig minuten.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is dan helaas weinig.

Word mijn vermoedden groter dat met een mogelijk vertrek van Antony, Steven Berghuis de rechtsbuiten positie zal gaan invullen. Conceicao zal dan eerder beginnen met invalbeurten, halve wedstrijden, om op de wat langere termijn de positie over te nemen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als ik een unibetje moest doen wie er dan rechtsbuiten komt zet ik in op Kudus. Het krediet van Berghuis is (gelukkig) wel zo'n beetje op bij Schreuder terwijl hij over Kudus alleen maar lovend is en die heeft hij nu al op alle drie de posities voorin uitgeprobeerd. Geslaagd uitgeprobeerd. Ik zet dus in op Kudus met Conceicao als invaller.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou mooi zijn voor Kudus. Komt hij vaker aan spelen toe. Op basis van de voorbereiding verdient hij het ook.
+1/-0

Waarom halen ze Gakpo niet?
Die schijnt volgens de kenners 3x zo goed te zijn, want oh die is zo goed.
En minimaal de helft zo goedkoop.
Laat Ajax met rust!
+4/-2

 
1 jaar geleden
Anthony verkopen voor minimaal 80 en Gakpo kopen voor max 45 miljoen. Dan maak je winst en je koopt de beste speler van je concurrent weg.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Voor Gakpo kom ik niet naar het stadion. Het zal wel aan mij liggen maar hij heeft geen uitstraling en komt sloom over. Ik zou er niet in investeren.

Geloof niet dat psv er 45 miljoen voor gaat krijgen. Denk eerder in de richting van 25.
+2/-0

1 jaar geleden
Gezien de vorm waar Anthony nu in steekt, denk ik dat hij voor Ajax nog onmisbaar is.
Maar als het niet lukt om hem tegen te houden, dan is dat maar zo en zijn er binnen de huidige selectie genoeg opties.

Wat ManU betreft, goed dat ze eventueel voor vers bloed zouden gaan ipv voor vergane glorie. Van de andere kant, zit ManU op dit moment te wachten op weer iemand vanuit Ten Hag?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vorige wedstrijd had ten Hag de briljante oplossing om Eriksen verdedigende middenvelder te maken en verdedigende middenvelder Fred daarvoor te zetten. Ruststand 4-0 voor Brentford.
Hoe lang hij dus nog aankoopbevoegdheden heeft is inderdaad maar de vraag. Bij Ajax kon hij zich Labyad, Traore en Promes fouten veroorloven in het begin maar die stijfkoppige houding zal hem bij M-U snel de kop kosten.
Volgende wedstrijd Liverpool en als ze die ook verliezen ligt uit tegen Southampton zijn hoofd al op het hakblok.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Fred is wel geen verdedigende middenvelder, dat is juist het probleem van United, het is een aanvallende middenvelder.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat maakt het aanvallende probleem dan nog groter want met Rashford, Sancho, Ronaldo, Fred en Eriksen had ten Hag dan vijf aanvallende spelers opgesteld en kwamen ze tot een schot op doel in 90 minuten tegen Brentford. Ze kunnen dus wel een Antony gebruiken.
En een andere instelling want met zulke kwaliteiten kan je eigenlijk nooit met 4-0 de pottenbak in tegen Brentford. Jaja ten Hag, nu mag, oh nee, MOET je laten zien dat je echt een goede trainer bent.
Ook al krijgt hij Antony er nog bij denk ik dat Ajax zich met Kudus en Concecao geen zorgen hoeft te maken in aanvallende zin. De knip kan dicht blijven waardoor we meteen twee jaar oké zijn wat de centen betreft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Verbaasd me niks.

Welke speler zit er überhaupt op te wachten om uit te komen voor een club waar structureel zo'n beetje alles schots en scheef aan elkaar hangt?
+2/-0

1 jaar geleden
100 miljoen was 2.5 week geleden. De transfermarkt sluit over 12 dagen voor NL clubs.
Ajax zou moeten zorgen dat ze netto 100 miljoen overhouden. Anderzijds hebben we nu een geweldige voorhoede en wil ik dat zou houden. Maarja 100 miljoen geeft je zoveel financiële lucht voor de komende 2 jaar. Lastige keuze.
Er komt ook nog een WK aan, mocht Antony er daar 3 inschieten of wat assisten geven komt er wel een maffe club als PSG, City of Real die gewoon 125 miljoen op tafel gaat gooien. Of hij breekt zijn enkel en we krijgen 40 miljoen volgende jaar.
Sportief zeg ik absoluut houden, financieel moet je het doen.
Maar gaat de Glaser familie ten Hag nog even 100 miloen laten uitgeven???
+5/-1

 
1 jaar geleden
Het is niet zo dat Antony het verschil gaat maken in de competitie in vergelijking met Berghuis, Conceicao, of eventueel Ihattaren. Hij kan er misschien voor zorgen dat je een ronde verder komt in CL dat dan weer 10 miljoen meer oplevert Maar daarvoor moet je jezelf niet gaan beroven van de meerwaarde die hij nu heeft in vergelijking met volgend seizoen als hij nog maar een jaar contract heeft. Als die jongen dan net geblesseerd is hou er zelf helemaal niets aan over. Voor Ajax is het nodig dat Antony verkocht wordt, daar moet iedereen zich bij neerleggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Meer dan genoeg mogelijkheden voor de aanval.
Antony heeft nu zin omdat het de transferperiode betreft.
Antony was het afgelopen seizoen nadat ze van Benfica hadden verloren alle branie en lust om te schitteren verloren.
Tevens wordt zijn ene actie in de wedstrijd tegen Groningen, (geen Bayern of Manchester United of Real Madrid, nu 10 keer herhaald. Het is een gemaakte speler. Het is niet voor niets dat de talkshows en zelfs Schreuder als trainer hem erop attendeet niet de actie om de actie te maken. Het moet functioneel blijven. Dat valt Schreuder dus zelfs op. Antony doet zijn kunstje en zoekt daarbij altijd meteen nogal overdreven contact met het publiek door in de hekken te gaan springen om zijn actie nog eens te overacten. Er komt meer evenwicht als Antony verkocht wordt. Aanvallers genoeg.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bergwijn heeft een veel hoger rendement. Dus alles boven de 80 miljoen: strik eromheen en snel verkopen. Kan mij niet voorstellen dat Ajax niet een lijstje klaar heeft liggen voor een opvolger.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kom naar het stadion voor acties zoals die van Anthony. Niet om ze in een gezapige wedstrijd te zien winnen. Uitslag vind ik ondergeschikt eigenlijk.
+3/-0

1 jaar geleden
Kan die paniekerige pauperclub nu eens proberen ergens anders te winkelen? Wordt zielig, kan in het rijtje met Barcelona..en dat Romano nieuws is ook ineens leidinggevend...Ik hoop dat H2 zich niks aantrekken van al die heisa en gewoon de telefoon niet meer opnemen. Willen we in de CL van betekenis zijn zou je Anthony moeten houden. Zak geld kan dus niet voetballen en wij als fans hebber er niks aan als Ajax weer veel geld bijschrijft...
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Mee eens. Zo lang Schreuder niet de garantie heeft dat Conceicao er helemaal klaar voor is om het verlies van Antony op te vangen, zou ik er niet aan beginnen. Voor het geld hoeft Ajax het niet te doen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ajax moet gewoon blijven weigeren. Antony zal wellicht even teleurgesteld zijn maar als hij een beetje nadenkt dan snapt hij ook wel dat degradatievoetbal in Engeland ook niet alles is. Met Bergwijn, Brobbey & Antony speel je ook in Europa iedereen omver (wel met wedstrijden als 5-4 omdat de verdediging niet van hetzelfde niveau is)... Hoe dan ook. Gewoon wachten tot na het WK. Waarde gaat alleen omhoog, geef ik jullie op een briefje.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom blind boomen brobbey capaciteiten depay elsimao farioli frankrijk gravenberch henderson jong kiki koeman krapel kroes mannsverk oranje rcv rensch rosario sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic vms vos weghorst