Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verzoek KNVB om transferwindow te verlengen afgewezen door FIFA'

15 augustus 2022 17:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Verzoek KNVB om transferwindow te verlengen afgewezen door FIFA"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat het verzoek van de KNVB om de transferwindow met een dag te verlengen is afgewezen door de FIFA. De Nederlandse voetbalbond kwam er afgelopen week pas achter dat de transfermarkt in de topcompetities een dag langer doorloopt. Vanwege de reglementen in de FIFA mogen er geen wijzigingen meer plaats vinden indien de transferwindow al loopt, waardoor het verzoek van de KNVB niet gehonereerd kon worden.

Meer op VI.nl
Tags

fifa knvb transferwindow doorloopt gehonereerd reglementen topcompetities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Tsja, als die sufk***en pas in Augustus wakker worden, dan wordt zo'n verzoek niet meer gehonoreerd nee. En dat terwijl het toch echt niet het eerste seizoen is dat NL eerder sluit dan de grote landen. Toont eens te meer aan dat de KNVB nog steeds een ongeorganiseerd zooitje amateurs bij elkaar is.
+3/-0

2 maanden geleden
Ze moeten dat transferwidow beperken tussen 1 en 30 juni, geen andere data accepteren. Ben je van alle gezeik af. Waar slaat het op dat je na de start van de competitie nog een half elftal kan kwijtraken.En geen window in januari, ga maar aan de slag met je jeugd.
+2/-1

2 maanden geleden
Transfers afschaffen en vanaf nu alleen met eigen jeugd aantreden.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Hoewel ik het idee geweldig vindt ga je dan dus hele jonge contracten zien, met nog meer gevaar dat jonge kinderen het grote geld moeten verdienen voor de ouders. Jeugd kan namelijk op meerdere momenten de overstap maken naar andere clubs en de ouders of 'zaakwaarnemers' halen vaak het geld binnen op deze leeftijd.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En wanneer jij beter kan verdienen bij een andere werkgever?
Ook verplicht blijven zitten?
Weinig kans op opslag voor je.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette