Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Ik had meer moeten scoren'

14 augustus 2022 18:15

In gesprek met ESPN gaf Kenneth Taylor aan blij te zijn dat hij bij Ajax een basisplaats heeft. "De trainer maakt nu de keuze voor mij, maar volgende week kan dat ook zo maar anders zijn", aldus Taylor. "Er zijn hier veel grote spelers. Het enige wat ik dan kan doen als ik speel is mezelf laten zien."

De middenvelder was wel kritisch op zijn spel tegen FC Groningen. "Ik had meer moeten scoren", zo gaf hij aan. "Ik had er minimaal twee moeten maken. Af en toe was ik wel slordig, maar gelukkig heb ik uiteindelijk wel weten te scoren."

Gevraagd werd aan Taylor wat nu zijn voorkeursbeen is. "Ik schiet liever met links, maar voor de rest maakt het mij niet uit", zei hij daarover. "Dribbelen en trucjes doe ik liever met rechts, maar schieten doe ik liever met links."
Discussieer mee op de forums


Tags

taylor dribbelen espn groningen trucjes voorkeursbeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette