Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dusan Tadic raakte gewond bij overval op woning'

10 augustus 2022 08:29 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Dusan Tadic raakte gewond bij overval op woning"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Dusan Tadic afgelopen maand lichtgewond is geraakt bij een geweldadige overvalspoging op zijn woning. De aanvoerder van Ajax werd in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli opgewacht bij zijn huis door twee gewapende mannen. Tadic werd aangevallen toen hij zijn auto uitstapte en na een korte achtervolging volgde een handgemeen, waarbij hij lichtgewond raakte aan zijn hand en zijn kleding scheurde.

Vermoedelijk vond er enkele dagen voor het incident ook al een poging plaats toen twee mannen met helmen zich voordeeden als pizzakoerier. Tadic was zelf niet aanwezig, terwijl zijn vrouw het niet vertrouwde en de deur niet open deed. De politie heeft in een reactie laten weten dat er een uitgebreid onderzoek bezig is.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

tadic woning gewond lichtgewond achtervolging gewapende geweldadige handgemeen helmen overvalspoging pizzakoerier poging telegraaf uitstapte voordeeden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dus Zahavi is verhuisd en dan beginnen ze maar bij Tadic? Wat is dat toch, met die gasten die te lui zijn om te werken en denken het recht te hebben om succesvolle mensen hun spullen afhandig te maken. Ga wat nuttigs doen met je leven..
+7/-0

1 jaar geleden
Deze man heeft een oorlog meegemaakt, een paar overvallers schrikken hem niet af.
+5/-0

1 jaar geleden
Inmiddels begint het hier op crimesite te lijken.
Anyway, krankzinnig dit, geen goed woord over voor dit soort gasten.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Vandaar dat de tipgever van deze laffe daad geen rugnummer krijgt van Ajax (grapje moet kunnen)
Tadic is een strijder! Klasse dat hij een stoot heeft uitgedeeld, kan niet hard genoeg zijn geweest. Ze hebben de verkeerde gepakt met 100% Balkan bloed.
Sterkte voor de familie! Onze kapitein red zich wel!
+2/-4

 
1 jaar geleden
Ze zeggen dat er altijd 50% waarheid zit in een grap. Weet je, vreemd genoeg dacht ik er ook aan toen ik het las. Heel fout waarschijnlijk....
+1/-0

1 jaar geleden
Die schakelt straks wat Servische "beveiligers" in. Dan mogen de overvallers het weer proberen.
+2/-0

1 jaar geleden
Die overvallers leven waarschijnlijk al niet meer. Als er 1 speler in Nederland is die ik met rust zou laten vanwege de achterban.... :-D
+3/-0

1 jaar geleden
Dat valt al bij al nog mee.



De overvallers leven nog :D
+3/-0

1 jaar geleden
het is heel normaal dat je met je handen van ander mans spullen afblijft. Maar als je weet dat ze op horloge van meer als twee ton op uit zijn moet je hem niet aandoen voor zelfde geld hakken ze je hand eraf. ik denk dat het een goede inverstering is maar leg hem in een kluis en niet om je arm.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan kan je het net zo goed in de winkel laten liggen. Een horloge koop je om te dragen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor