Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax begint met gelijkspel tegen Telstar

8 augustus 2022 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax begint met gelijkspel tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong Ajax is het seizoen begonnen met een gelijkspel. Op Sportpark de Toekomst eindigde het duel tegen Telstar in 1-1. Hoewel Jong Ajax al vroeg op achterstand kwam, was het vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Verder dan een treffer van Francisco Conceição vlak voor rust kwam de ploeg van John Heitinga echter niet.

Opstelling Jong Ajax: Kremers, Gooijer (66' Aertssen), Warmerdam (46' Jermoumi), Pierie, Baas, Regeer, Hlynsson (81' Vos), Fitz-Jim, Conceição (81' Martha), Rasmussen, Hansen (61' Van Axel Dongen)
Discussieer mee op de forums


Tags

jong conceicao aertssen axel dongen francisco gooijer hansen heitinga hlynsson jermoumi jim kremers martha pierie rasmussen regeer vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Afgaande op de wedstrijdverslagen moet Conceicao tegen Groningen de voorkeur krijgen boven Antony.

Waarom? Omdat de beste moet spelen.
+4/-3

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Als je tegen de Stormvogels niet wat meer rendement hebt dan 1 intikker dan vind ik het wat voorbarig om de man van 100 miljoen uit de basis te pompen.

Waarom? Mening, mag ik hebben.
+2/-1

 
2 maanden geleden
De term een 'man van 100 miljoen' zegt mij helemaal niets.
Of het nu €10.000,- is of €200.000.000,-, ik kijk naar het voetbal en ik beoordeel het voetbal. Niets anders.

Wie bedoel je eigenlijk? Want er speelt niemand bij Ajax die € 100 miljoen waard is. Dat is de complete voorhoede samen ongeveer waard.
+3/-1

2 maanden geleden
Wat mij opviel was dat Conceicao zijn man elke keer voorbij kwam, maar er kwamen nauwelijks goede voorzetten van hem. Hij wil naar binnen trekken en scoren. Dat lukt nattuurlijk niet als het druk is in het strafschopgebied. Daar zal hij aan moeten werken.

Fitz-Jim was absoluut de beste speler op het veld. Wat een overzicht, goede loopacties, goed in de verdediging staan, als de backs naar voren gaan. Echt een speler met voetbal intelligentie.

Vos heeft zijn minuten gemaakt en ik ben zeer benieuwd hoe hij het op dit niveau gaat doen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Klopt. Conceicao trekt van nature ook naar binnen maar gaat vaker dan Antony buitenom. Behalve het doelpunt was zijn uiteindelijke rendement te weinig aangaande assists e.d.

Conceicao liet wel zien dat hij klaar is voor Ajax 1. Jongen heeft uitstekende timing om te passeren. Een aanwinst;-)
+2/-0

2 maanden geleden
Conceicao, wat een pareltje. Ik vind hem Messiaanse dribbels hebben. Tevens geen arrogante houding. Jammer dat Hylsson ipv zelf te schieten niet passte naar onze parel, anders had hij er 2 gemaakt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Juist. Daar kan ik best kwaad om worden. Als je met 3-0 voor staat kan het minder schelen. Kun je op zijn tijd zelfzuchtig zijn. In dit geval stond jong Ajax achter. Conceicao stond er beter voor, simpel afgeven, goal.

Ik meen dat Louis van Gaal destijds spelers wisselde als het een paar keer gebeurde. Dan kon je desnoods de week erop verder banken als voorbeeld voor de rest. Wat mij betreft de enige manier om spelers duidelijk te maken dat het een serieuze aangelegenheid is. Eigenlijk had John Heitinga hem er gewoon uit moeten halen. Eens kijken of hij het de volgende keer dan weer niet ziet...
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette