Transparent
Inloggen
Sluiten

John van den Heuvel: 'Mohamed Ihattaren is vorige week nog gezien in de gevangenis'

8 augustus 2022 16:00 - Telegraaf TV
Foto: Pro Shots

John van den Heuvel: "Mohamed Ihattaren is vorige week nog gezien in de gevangenis"; image source: Pro Shots

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is in een video-item van De Telegraaf dieper in gegaan op de situatie van Mohamed Ihattaren. Zondag werd al bekend dat een verdachte in het Marengoproces in de auto van de middenvelder naar het proces was gegaan. "Een grote groep verdachten zit vast, maar er zijn er ook een paar waarvan de voorlopige hechtenis is geschorst en nu dus op vrije voeten zijn", aldus Van den Heuvel. "Ze moeten het proces dan wel bijwonen. Een van die verdachten kwam vervolgens in de auto van Ihattaren aanrijden."

Ihattaren zou met de familie van de verdachte heel goed contact hebben. "Ze hebben hem ook ondersteund in zijn poging om weer terug te komen op zijn oude niveau. Ze zijn met hem naar Marbella en Dubai gegaan. Daar hebben ze trainingen voor hem geregeld", zo geeft Van den Heuvel aan. "Uiteindelijk is er met die familie wel een conflict onstaan en het lijkt er op dat die dreigingen er toe geleid hebben dat hij niet meer op het trainingsveld kon verschijnen."

Het nieuws over de auto van Ihattaren die in brand was gevlogen, is al van langer geleden. "Hij heeft al eerder problemen gehad op het gebied van criminaliteit en veiligheid. Dit speelt al van langer terug, maar toen is er een auto van hem in de brand gestoken", legt de misdaadverslaggever uit. "Ik wil nogmaals benadrukken dat Ihattaren zelf geen verdachte is in een onderzoek, maar ze maken zich wel zorgen om zijn contact met anderen. Nadat hij vorige week de training bij Ajax had hervat is hij ook nog gezien in de gevangenis in Alphen aan den Rijn."

Meer op Telegraaf TV
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren heuvel gevangenis brand misdaadverslaggever verdachten aanrijden alphen criminaliteit dreigingen dubai gevlogen hechtenis marbella marengoproces onstaan poging rijn telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Nooit saai bij deze club. Vergeten in te schrijven Haller voor Europees voetbal, steekincident Promes, de foto's van Overmars, nu Ihattaren. Het lijstje is vast langer. Wat rustiger vaarwater zou ook geen probleem zijn.
+5/-0

2 maanden geleden
Memphis heeft toch ook contact met een crimineel (Promes)? Hoor je niets over.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En Bergwijn met Promes.
+1/-0

2 maanden geleden
Tsja. Dit lijkt me niet een man die leeft voor zijn sport. Dit is een vergissing van Ajax geweest. Hij is precies nul waard op de transfermarkt nu, en een zeer negatief voorbeeld voor andere spelers.
+4/-1

2 maanden geleden
Als dit waar is drie keer stuiteren en terug schieten naar de Turijnse maffia.
+5/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ga nou alsjeblieft niet al die roddelpraat hier op de site gooien. Er is een reden dat Ajax zich stil houdt. Zo'n Telegraaf en Van den Heuvel die Ihattaren alleen maar verder in gevaar brengen door lekker goedkoop te scoren. Walgelijk. Laten we nu met z'n allen niet verder gaan bijdragen aan alle speculatie. Het is verleidelijk, ik doe er zelf soms ook aan mee, maar hoe meer aandacht hieraan geschonken wordt, hoe meer het afleidt van de zaken waar Ajax écht de focus op moet hebben.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Je kan ook je kop in zand steken natuurlijk.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Want de situatie wordt er beter van als wij erover speculeren? Ik zou de professionals gewoon hun werk laten doen. We zijn supporters van Ajax, niet van Ihattaren. En sorry, maar zolang de berichtgeving eenzijdig vanuit de Telegraaf en c.s. komt, beschouw ik het niet als objectief / feitelijk.
+3/-1

2 maanden geleden
De "verhalen" die steeds inhoudelijker worden, leiden Ihattaren steeds meer richting de uitgang.
+2/-1

2 maanden geleden
De verhalen gaan steeds meer de kant op van het Promes principe, steeds gedetailleerder en steeds meer komt naar buiten. Als je nou nog steeds ontkent dat er wat aan de hand is dan heb je een behoorlijke plak boter op je hoofd.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Ik neem aan dat je bedoelt 'een plaat voor je kop'. Boter op je hoofd betekent weer wat anders.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Al zou alles wat nu geschreven wordt waar zijn, dan heeft hij nog steeds geen strafbare feiten gepleegd. Is het handig om je met dergelijke lui in te laten? Nee. Is het een reden om die jongen te laten vallen? Nee. Stel je voor dat elke jongere met verkeerde vrienden aan zijn lot overgelaten werd..
+4/-0

 
2 maanden geleden
Dus je haalt een jongen in huis met een verleden, geeft hem alle rust om fit te worden, speciaal trainings traject, mental coaching, boem het maar op. Dan is hij eindelijk fit en begint het wat te worden, dan komt hij niet meer opdagen zonder dat daar openlijk een reden voor kan worden gegeven, wat dus betekend dat het niet goed zit. Dan kan je me niet vertellen dat Ajax 'deze jongen laat vallen', mocht het allemaal waar zijn.

Dan heb je gewoon te maken met een verwend snotjoch dat ondanks alle kansen die hij heeft gekregen nog steeds niet de keuze kan maken tussen foute vrienden of het bevoorrechte leven als voetballer. Als je hem dan niet laat gaan dan ben je gewoon niet te vertrouwen voor al die jonge gasten die misschien net iets minder talent hebben maar er wel dag in en uit voor leven.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Ho ho. Ik zeg ook niet dat Ajax hem laat vallen hè. Ik zie anderen op diverse fora roepen dat Ajax er maar de stekker uit moet trekken. Ben juist blij dat Ajax dat niet zomaar doet.

Wat mij opvalt, is dat iedereen nu beweert dat het wéér mis gaat. Maar die jongen is opgegroeid in Utrecht, naar verluid het belangrijkste hub van de Mocro Maffia. Wie zegt dat Ihattaren opnieuw de fout in is gegaan of die foute vrienden niet los kan laten. Als films ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat het wereldje niet zomaar accepteert dat jij eruit stapt. Zouden daar die bedreigingen niet eens vandaan kunnen komen? Dat die jongen zich los probeert te maken, maar dat dit niet geaccepteerd wordt en zijn verleden hem achtervolgt. En dat hij op audiëntie gaat in de gevangenis om de goede lieve vrede te bewaren?

Soms is het niet zo eenvoudig als het in eerste instantie lijkt. En op basis van de gebrekkige informatie die wij hebben, vind ik niet dat het aan ons is om oordelen te vellen. Zolang Ajax er nog heil in ziet, is er nog hoop. Het enige waar het mee valt of staat, is dat hij geholpen moet willen worden.

Shit, ben ik toch weer mee aan het speculeren 😞
+2/-0

 
2 maanden geleden
Eens Suavimani. We moeten niet oordelen, laat dat maar over aan Telegraaf. Die doen dat maar al te graag. Dat durft zich een krant te noemen, is gewoon een roddelblad waarvan het aantal goede journalisten op 1 hand te tellen is. Het is aan Ajax om Ihattaren een kans te geven, dit op basis van zijn voetbalkwaliteiten en professionele houding. Over het eerste deel zit het goed, het tweede deel weten wij niet. Strafbaar feit gepleegd? Einde verhaal.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Zoals ik het interperteer/speculeer ..... ze hebben hem een dienst geleverd door fit te worden en willen er nu iets voor terug.
Niets voor niets in dat wereldje en daar zullen die bedreigingen vandaan komen.
Met een vader in zijn nabijheid was hem dit misschien niet overkomen?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Aah okay - dan had ik je post net iets verkeerd opgevat. Bij ben het er zeker mee eens dat we niet op de zaken vooruit moeten lopen maar als deze beweringen ook maar een beetje waar zijn dan moet Ajax gewoon direct afscheid nemen.

Ongeacht de reden en achtergrond, je wilt zo een groep gewoon niet in je club hebben. Dat kan misschien hard zijn voor Ibatarren, vooral als het door zijn jeugd komt, maar dan trek je in ieder geval wel een grens voor criminelen die je club binnen proberen te komen.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mo Ihattaren heeft het privilege dat hij enorm goed kan voetballen, en dus van zijn hobby zijn werk kan maken. Zijn potentie benutten, een heerlijk leven voor zichzelf creëren, en voor zijn familie en geliefden. Supporters in vervoering brengen, hard werken en succes behalen. Een klein leger aan professionals ondertussen heeft hem proberen op te pakken nadat hij was gevallen, maar hij lijkt alleen maar slechter coachbaar te worden.

Je kunt ook gewoon concluderen dat dit never nooit gaat werken, en er een streep onder zetten. Op basis van welke illusie zou je nog investeren in deze jongen? Het project Mo Ihattaren is mislukt, kan toch? Geen energie meer aan verspillen want het kost nu al teveel energie, energie die afleidt van waar het echt om gaat bij Ajax.
+3/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Denk ook dat het over is met Ihattaren. En die mocromaffia moet je buiten de club houden. Die proberen overal binnen te komen. Lijkt mij het beste enkeltje Turijn.

Maar kan iemand mij vertellen hoe dit weer mogelijk is? We hebben geen eigen spitsen en nu gaat er wéér een transfervrij weg.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1041537/transfervrije-spits-19-vertrekt-bij-ajax-en-tekent-snel-in-de-serie-b.htmllink
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ze moeten wel goed genoeg zijn, deze heeft weinig mensen overtuigd. Dat geluksgoaltje tegen Lokomotiva Zagreb stelde niet veel voor, hij gaat niet voor niets naar de serie B. En voorin hebben we genoeg. Links Tadic, Bergwijn of Unuvar, Centraal Brobbey, Lucca, Bergwijn, Tadic en Hansen en op rechts Antony, Conceicao, Berghuis of Bergwijn. Dat zijn zo 9 spelers. Als ik Ajax was zou ik voor Antony goed vangen en nog een hele goede keeper halen.
+2/-0

2 maanden geleden
Tja.. dit is een lastige.. De wijk waar Mo vandaan komt is niet 1 van de makkelijkste en rustigste wijken van Nederland. Deze wijk staat bekend om zijn criminaliteit. Als jij als 8 jarig jongentje vrienden hebt en deze nog steeds je vrienden zijn, kom je soms nog bij deze mensen over de vloer. En dus ook bij hun ouders. Wat je ook voor beroep hebt maakt verder niet uit.. Het blijven zijn vrienden van vroeger. Op deze mensen kan je bouwen. Nieuwe vrienden omdat je profvoetballer bent meestal niet. Mocht jij je vrienden nodig hebben dan sta jij voor hun klaar en anders om ook. Tuurlijk moet je zelf geen strafbare feiten begaan om hun te helpen maar het uitlenen van je auto zie ik niet als een grote en verschrikkelijke fout. Die John van de heuvel wilt zo graag in het nieuws komen met zijn verhaaltjes.. Ook ik heb criminele familieleden, vrienden, kennissen en dat wilt niet zeggen dat je ze niet meer mag spreken, zien of helpen. Het laat juist zien dat je geen onderscheid maakt wie deze mensen zijn of gedaan hebben.. dat maakt je een echt en normaal mens. Het draait meer er om dat je zelf deze fouten niet begaat.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik denk ook niet dat Ajax hier zijn leaseauto's voor beschikbaar stelt. :)
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette