Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Ajax lijkt af te stevenen op vertrek van Mohamed Ihattaren'

8 augustus 2022 09:14 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Ajax lijkt af te stevenen op vertrek van Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

In zijn column in De Telegraaf meldt Valentijn Driessen dat het er alle schijn van heeft dat Ajax na december afscheid gaat nemen van Mohamed Ihattaren. Het huurcontract van de middenvelder loopt dan af en alle signalen wijzen er op dat Ajax de koopoptie niet zou lichten. Zo is Ihattaren niet welkom op Sportcomplex de Toekomst om te trainen en moet hij een individueel programma afwerken in de buurt van Hilversum.

Afgelopen week is er vanuit Ajax ook geen enkel contact met hem geweest en heeft de clubleiding aan Alfred Schreuder al eerder laten weten dat hij zich niet langer met Ihattaren mag bemoeien. Deze week zal er een gesprek plaats vinden met de middenvelder, maar daarbij zal Schreuder niet aanwezig zijn.

Ihattaren ziet in Schreuder een vertrouwensman, terwijl Ajax eist dat hij een mentaal begeleidingstraject gaat volgen met Joost Leenders, die als prestatie- en mentalcoach veel werkt voor Ajax. Ihattaren heeft echter geen vertrouwen in hem.

Op zondag kwam bovendien ook al het nieuws naar buiten dat Ihattaren zich te veel zou inlaten met mensen uit het criminele milieu, hoewel hij zelf niet bij criminele activiteiten betrokken is. Wel waren leden van de mocromaffia die terecht moeten staan in het Marengoproces in de auto van Ihattaren naar het proces gegaan, zo onthulde misdaadverslaggever John van den Heuvel.
Tags

ihattaren driessen schreuder criminele alfred begeleidingstraject column eist heuvel hilversum inlaten joost leenders marengoproces mentalcoach milieu misdaadverslaggever mocromaffia sportcomplex telegraaf vertrouwensman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Als het ook maar voor 1% waar blijkt te zijn, direct afscheid nemen van deze speler. Die hele Mocromaffia zorgt alleen maar voor dood, verderf en andere ellende. De bron van die hele kliek zit in Utrecht. Mocht Ilhateren zelf bewust de omgang met deze mensen hebben gezocht of het zijn zijn vrienden, dan is het einde oefening. En dan ken ik geen dommere speler dan hij. Hoe goed was die bezig en hoe blij moet je zijn met deze kans.
Ik kan mij voorstellen dat het jongens zijn met wie hij vroeger om ging in Utrecht, dat het moeilijk is om afscheid te nemen van je vrienden, zelfde als met Promes.
Goed dat Ajax direct breekt met hem als het verhaal in de Telegraaf blijkt te kloppen, maar ik vrees van wel.
Dom, dom, oliedom!!
+7/-0

1 jaar geleden
Kan het zijn dat hij hierdoor in hechtenis zat en daarom niet aanwezig was bij de groep.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zou kunnen maar dat was 100% uitgelekt eerder dan vandaag.
+3/-0

 
1 jaar geleden
John vd Heuvel neem ik wel wat serieuzer.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Ik ook, maar Driessen.. Heb zo een hekel aan die gast.
+3/-0

1 jaar geleden
Schreuder gaf het tussen de regels door ook al aan in zijn interview na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Jammer voor de speler Ihattaren, maar voor het overige snap ik heel goed dat Ajax hier verre van wil blijven.
+2/-0

Korte samenvatting, het is allemaal de schuld van Ajax volgens Valentijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een verhaal is dit aan het worden zeg.

De info waar de pers meekomt, daarvan zal de waarheid ergens in het midden liggen.
Als juist de trainer als vertrouwensman kan worden gezien door de speler maar van de club niet mag, dan moet er toch wel een diep onderliggend probleem zijn.
Daarnaast snap ik ook wel als de club stelt dat de trainer zijn prioriteit op de spelersselectie moet hebben.

Maar al met al, iedereen verdiend een tweede kans maar als het niet werkt, dan neem je afscheid van elkaar.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Schreuder is een voetbalcoach geen vertrouwenspersoon, ben het helemaal eens met Ajax hem een vertrouwenspersoon aan te wijzen. Ja dat wil meneer niet ja dan houdt het op.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed dat hier een lijn getrokken wordt en dat het experiment met een verdwaalde speler ten einde komt. Zoals al eerder aangegeven, iedereen verdient een tweede kans maar als je die kans dan niet met twee handen aangrijpt dan is het helaas over.

Zal vast wel een heel verhaal vanuit Ihattaren komen dat hier helemaal niets van waar is, maar liever het zekere dan het onzekere met dit soort dingen. Die Mocro Mafia moet je niet in je ploeg willen hebben...
+4/-0

1 jaar geleden
Ergens klopt het ook niet want volgens mij worden alle verdachten in het Marengo proces in gepantserde auto's vervoerd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt me inderdaad sterk dat verdachten in dit proces zelf een auto kiezen en naar de rechtbank rijden. Het kan natuurlijk ook gaan om familieleden van de verdachten ....
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Vorige keer zat de Telegraaf er met zn berichtgeving ook behoorlijk naast. Hier geloof ik dus ook vrij weinig van. Ergens heb ik het idee dat ze dit bewust doen om een reactie van Ihattaren/Ajax te ontlokken.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het blijft de Telegraaf. Ik wacht wel rustig op het statement van Ajax. Als het echt zo was, als in dit bericht geschetst wordt, dan had hij allang op het eerste vliegtuig terug naar Turijn gezeten. Blijkbaar ziet Ajax nog steeds ruimte, anders was de huurdeal wel per direct beëindigd. Dus zo lang Ajax niets communiceert, ga ik er vanuit dat men op de achtergrond bezig is om voor die jongen de best mogelijke begeleiding te regelen. Maar zoals altijd in dit soort gevallen: hij moet eerst onderkennen dat hij een probleem heeft, voordat anderen hem daarmee kunnen helpen.

En nee, de trainer heeft wel andere dingen aan zijn hoofd dat zo veel tijd en energie steken in één persoon. Juist daar zijn mensen als Joost Leenders voor beschikbaar.
+1/-0

1 jaar geleden
Beetje overdreven allemaal. Er zijn zoveel voetballers die op plekken komen waar ook criminelen aanwezig zijn of die vrienden/familie hebben die in de criminaliteit actief zijn. Dat het niet handig is ok, maar het is ook lastig te verbieden. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is toch? Of bestaat die regel niet meer?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
En daar hoorden we nooit niets meer van als voetballer als dit waar is.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat houdt t begeleidingstraject in? Of je zet een mannetje bij Mo en aan de hand nemen en begeleiden en of je geeft de aller aller laatste kans ! Zo n talent is opzich een koopje en kun je straks als t goed gaat voor heeel veel euro s verkopen ! Daarom wil ik weten wat houdt dat traject in? Het heeft toch geen zin! Hij heeft geen vertrouwen in de begeleider ! Ajax eist medewerking van Mo !!Ik word moe van Mo!!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst