Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorge Sanchez: 'Ik ga er alles aan doen om de finale van de Champions League te halen'

7 augustus 2022 23:12 - ESPN
Foto: Pro Shots

Jorge Sanchez: "Ik ga er alles aan doen om de finale van de Champions League te halen"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Jorge Sanchez gereageerd op zijn aanstaande transfer naar Ajax. De Mexicaan arriveerde zondag in Nederland en is vol ambitie. "Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging, dit nieuwe doel", aldus Sanchez. "We willen wederom kampioen worden. Ze zijn heel vaak landskampioen geworden en doen altijd mee om de prijzen."

Ook internationaal wil de rechtsback zich laten zien. "De laatste jaren hebben ze het ook goed gedaan in de Champions League. Ze hebben de finale net niet gehaald een paar jaar terug, maar ik ga er alles aan doen om de finale nu wel te halen", zegt hij daarover. "Nóg vaker de Eredivisie winnen en geschiedenis schrijven, zoals Ajax al deed als grote club"

Sanchez komt samen te spelen met Edson Álvarez, die hij al heel goed kent. "Ik ga erg goed met hem om en hij steunt me in alles. We kunnen niet wachten om elkaar te zien, samen te genieten en samen geschiedenis te schrijven", zo geeft hij aan. "Hij is binnen het voetbal een van mijn aller beste vrienden. Ik ken hem van onze oude club Club America. En bij het Mexicaanse elftal zoeken we elkaar altijd op."

Meer op ESPN
Discussieer mee op de forums


Tags

sanchez jorge alvarez eredivisie espn nederland steunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooie woorden en ambitieus. Beide beentjes mogen bij Ajax wel weer even op de grond gezet worden. Afgelopen seizoen waren de laatste 5 wedstrijden niet best. De voorbereiding was niet fantastisch, je verliest de Johan Cruijff schaal met 5(!) tegendoelpunten. Ajax zal nog flinke stappen moeten maken om überhaupt Europees te overwinteren. Met name in de verdediging, dat is nu echt gatenkaas. Op dit moment zijn ze net nog goed genoeg opelkaar ingespeeld en hebben ze genoeg kwaliteit voorin om (met tijdrekken) 3 punten bij Fortuna weg te slepen. Misschien kan deze Sanchez de verdediging weer wat op scherp zetten.
+3/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

[quotr](...) Misschien kan deze Sanchez de verdediging weer wat op scherp zetten. (...)Het eerste waar ik aan dacht: dat hij Alvarez beter kan laten functioneren.
+1/-1

2 maanden geleden
De finale van de Champions League zal dit jaar onhaalbaar zijn. Overwintering zou al leuk zijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat lijkt me logisch aangezien de finale pas volgend jaar bereikt kan worden.
+5/-0

2 maanden geleden
Dan weten we ook weer hoe die gescout is....
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette