Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'De eerste helft was niet goed, maar de tweede helft was een stuk beter'

6 augustus 2022 23:46

In gesprek met ESPN was Alfred Schreuder kritisch op het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "We waren slordig en speelden tegen een ploeg die goed georganiseerd stond", aldus Schreuder. "We waren heel slordig aan de bal en waren te weinig in beweging rondom de bal. Als je dan die eerste tegengoal kijkt, dat mag absoluut niet gebeuren. De eerste helft was niet goed, maar de tweede helft was een stuk beter."

De dubbele wissel na rust pakte direct goed uit. "Dat tekent ook dat je een grote club bent en veel wisselmogelijkheden hebt", zo gaf hij aan. "De wedstrijd vroeg om een dubbele wissel met veel power naar voren en meer loopvermogen vanuit de tweede lijn. Het was ook gewoon een signaal om aan te tonen dat je niet tevreden bent."

In de tweede helft koos Schreuder er voor om een stuk aanvallender te gaan spelen. "Ik leer hier ook van. Als trainer moet ik ook in de spiegel kijken. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd", zei hij daarover. "Ik dacht dat we het ook konden doen zoals in de eerste helft. Dat bleek alleen niet goed te gaan, dus dan moet je ingrijpen en wisselen."
Tags

schreuder alfred espn power wisselmogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake alvarez antony bassey benfica berghuis blind busquets complementairheid delcampo drukzetten fier generatie ihattaren janssen jeroene jong koen kudus liverpool marek neres opbouw pasveer schreuder tadic taylor timber topper vedette