Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Ik raak hem met mijn nop'

6 augustus 2022 23:33

In gesprek met ESPN gaf Davy Klaassen aan dat hij het eerste doelpunt van Ajax maakte. "Ik raak hem met mijn nop, maar ik denk wel dat het inderdaad niet goed te zien was", aldus Klaassen. "Ik voelde echt dat ik hem met mijn noppen raakte. Anders zat hij er ook wel in, maar deze is gewoon van mij."

Klaassen was enkele minuten daarvoor als wissel binnen de lijnen gekomen. "Je hebt wel eens van die wedstrijden waarbij het in de eerste helft niet lukt. De trainer wil dan met een dubbele wissel wat bewerkstelligen en dat is vandaag gelukt", zo gaf hij aan. "Ik moest gewoon in mijn rol gaan spelen. Gelukkig maken wij snel de 1-1 en 1-2, dan is het stuk lekkerder spelen."

Gevraagd werd wat hij er van vond dat hij vanaf de bank moest beginnen. "Daar ben ik natuurlijk niet blij mee, maar het enige wat je kan doen is het laten zien", zei hij daarover. "Ik vond dat ik wel goed inviel. We zijn blij met de drie punten, maar het moet zeker beter."




Tags

nop espn inviel lekkerder noppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal