Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Perr Schuurs voor Ajax momenteel onbespreekbaar'

3 augustus 2022 22:54 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Perr Schuurs voor Ajax momenteel onbespreekbaar"; image source: Pro Shots

Voor Ajax is het momenteel onbespreekbaar dat Perr Schuurs zal vertrekken. Dat meldt De Telegraaf. Vanwege een schorsing is Calvin Bassey de komende twee duels niet inzetbaar, terwijl Edson Álvarez voor komend weekend ook geschorst is. De Mexicaan kreeg vorig seizoen op de laatste speeldag zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom automatisch voor één duel geschorst.

Pas na de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zondag 14 augustus zou een transfer van Schuurs voor Ajax bespreekbaar zijn. Indien de verdediger vertrekt uit Amsterdam zal de club wel een vervanger voor hem gaan halen.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

schuurs alvarez bassey bespreekbaar groningen speeldag telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Sneu voor Schuurs, maar logisch vanuit Ajax. Ik denk dat Schuurs veel moet gaan spelen om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Dat gaat bij Ajax niet gebeuren en daarom is het goed dat hij een transfer maakt, maar dan wel pas over een week of 2-3. Ik betwijfel of Schuurs ooit het voor Ajax benodigde niveau voor de basis gaat halen, omdat hij te vaak door het ijs is gezakt. Aan de andere kant, hij heeft ook nooit de kans gekregen om 10 wedstrijden aaneengesloten te spelen. Misschien dus slim om een terugkoopclausule en doorverkooppercentage overeen te komen met de club die hem uiteindelijk overneemt.
+1/-0

 
2 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Sneu voor Schuurs (...)Ach ...
Duizenden jongens willen bij Ajax voetballen. Hij heeft het gehaald en is een van de pakweg 20 uitverkorenen.
Dat is toch een van de mooiste dingen in het leven dat je mee kunt maken.
+3/-1

 
2 weken geleden
Het stukje "Sneu voor Schuurs" heeft betrekking op het feit dat Schuurs op dit moment niet weg mag bij Ajax (daar gaat het artikel over), niet op het feit dat het hem gelukt is om in Ajax 1 te voetballen.
Inderdaad mooi dat hem dat is gelukt, maar ik denk dat hij er misschien pas na zijn carrière naar kan kijken zoals jij het schetst.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik begrijp goed wat je bedoelt. Maar ik vind het niet sneu. ;)

En dat hij niet weg mag moet hij maar zien als waardering.
Maggalán, Klaiber, Daramy, Bandé, Pirie, zij mogen allemaal wel weg.

Verder zou ik, als ik hem was, al tijdens zijn carrière er bij stil staan wat hij bereikt heeft. Zowel sportief als financieel.
Ik zou in ieder geval elke dag als een gelukkig mens met een grote glimlach opstaan.
+5/-1

2 weken geleden
Tsja, niet goed genoeg voor de basis en te goed voor de bank.
De ideale 12e man en kind van de rekening.
+2/-0

2 weken geleden
Die jongen heeft de laatste tijd een beetje een moedeloze houding. Dat is logisch maar op de een of andere manier heeft hij zich nooit echt goed kunnen ontwikkelen van het talent dat hij was in een serieuze harde mandekker. Het lichaam heeft hij wel, zijn persoonlijkheid is te lief en slap voor de top. Misschien dat hij naast Bassey als opbouwer en doorschuivende man wel op zijn plaats is. Ik zou hem nog eens motiveren te bijven en voor zijn kans te vechten want veel spoeling met lengte hebben we niet achterin.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman